Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Trebuie sa incerci si tu acest truc antic, dar extrem de eficient contra varicelor – rezultatele depasesc asteptarile

Înainte de a începe cu acest articol și pentru a vă arăta cel mai puternic remediu acasă împotriva varicelor, ar trebui să știți că mulți oameni din întreaga lume suferă de această problemă estetică și de sănătate. De asemenea, trebuie să știți că nimeni nu este imun la această problemă estetică. Acestea sunt cele mai frecvente cauze ale venelor varicoase: problema îmbătrânirii, lipsa activității fizice, genetica, restricțiile de circulație, modificările hormonale în corpul uman.

Experții medicali susțin că este un semn comun al vaselor de sânge slăbit, mai ales din cauza factorilor externi. În acest articol vă vom arăta cum să faceți cel mai puternic remediu acasă împotriva varicelor. Trebuie să știți că în picioare, așezat și purtând pantofi incomod, cu tocuri prea înalte sau joase, poate accelera procesul de vene varicoase. Sarcina poate accelera procesul, de asemenea. De asemenea, trebuie să știți că nutriția este extrem de importantă pentru prevenirea și tratarea acestei probleme estetice.

Asigurați-vă că consumați suficiente proteine ​​animale și o cantitate mare de vitamina C pentru a preveni vene varicoase. Note: zahărul și acizii grași trans provoacă inflamația corpului. Acest proces poate deteriora pereții capilare și de aceea ar trebui să le evitați. Cel mai bun lucru despre remedierea acasă este că este foarte simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmați instrucțiunile simple. Iată ce trebuie să faceți:

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

½ ceasca de morcovi tocati

½ ceasca de gel de Aloe Vera

½ ceasca de otet de cidru de mere

Directii:

Iată ce trebuie să faceți – puneți toate ingredientele menționate mai sus într-un blender și amestecați până când obțineți un amestec fin care arată ca o pastă.

Notă: Puteți dubla ingredientele sau puteți mări cantitatea care depinde de suprafața care trebuie acoperită.

Cum sa se folosească:

Doar aplicați acest amestec pe zona afectată și fixați-o cu un bandaj dacă aveți nevoie de ea. Lăsați-l timp de 30 minute și clătiți-l cu apă călduță. Nota: Asigurați-vă că ridicați picioarele în sus. Aceasta va accelera procesul de vindecare. Ar trebui să utilizați acest tratament în fiecare zi – până când obțineți rezultatele dorite.

Masaj

Ar trebui să învățați cum să vă masați venele. Și amintiți-vă, cel mai important lucru este că nu ar trebui să efectuați niciodată masajul direct pe vene varicoase. Iată ce trebuie să faceți – mai întâi, trebuie să începeți la picioare și să mergeți până la șolduri – ușor (fără prea multă presiune). Ar trebui să utilizați palmele și să evitați exercitarea presiunii cu vârfurile degetelor. Ar trebui să utilizați uleiul esențial de chiparos. acest tip de ulei este excelent pentru masajul venei varicoase, deoarece ajută la reducerea retenției de lichide și îmbunătățește circulația sângelui. Sperăm că veți găsi acest articol util și nu uitați să îl împărtășiți cu prietenii și familia. Mulțumesc.