Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Vezi ce sa intampla in corpul tau atunci cand mananci carne de porc si afla cum o poti evita

Iată ce trebuie să știți – mai întâi ar trebui să știți că porcii sunt mancaciosi prin natura lor. Acest lucru înseamnă că porcii vor mânca aproape orice, inclusiv substanțe stricate, fecale, urină și chiar creșteri dăunătoare. Sistemul digestiv al porcului este de fapt incompetent pentru expulzarea acestor otrăvi periculoase din organism. De fapt, porcii își vor procesa hrănirea în aproximativ patru ore. Ei bine, acest timp nu este suficient pentru a elimina suprasolicitarea toxinelor care au fost ingerate. Aceste otrăvuri dăunătoare sunt stocate în porcul în sine, în special în celulele grase și organele de porcine. Un studiu recent a descoperit că mai mult de 69% (din aproximativ 200 de probe) din toate testele de carne de porc brut au fost încărcate cu otrăviri și microorganisme dăunătoare, ca Yersinia enteroclitica.

Aceste microorganisme dăunătoare pot provoca multe probleme de sănătate, cum ar fi: febră, probleme gastrointestinale, diaree, vărsături și crampe.

De asemenea, experții susțin că carnea de porc de mistret este mai predispusă să fie periculoasa decât carnea de porc de casa. Pâinea prăjită a fost, de asemenea, pozitivă pentru diferitele contaminări, inclusiv un compus „discutabil” – ractopamina. Acest compus dăunător este interzis în Europa și în China.

Numărul acestor microorganisme microscopice, găsite în carnea de porc, a fost terifiant și foarte periculos și va face tratamentul foarte riscant și mortal dacă cineva reușește să se îmbolnăvească.

Fiți foarte atenți, deoarece porcii sunt gazde la mulți paraziți, infecții și alte creaturi diferite și periculoase.

Mulți dintre acești paraziți dăunători pot fi transferați la ființe umane. Iată câteva din aceste paraziți și infecții periculoase:

Taeniasolium – acesta este un parazit intestinal, care poate provoca contaminarea țesutului și pierderea apetitului.

Infecție cu inflamație – această infecție teribilă poate provoca febră, frisoane, migrene și transpirații.

Trichinella – aceasta este vierme parazit. Acest vierme periculos poate aduce edeme, mialgii, febră și stare generală de rău.