Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Aceasta femeie a invins diabetul cu un shake natural – si nu numai – astfel a slabit 11 kg in 25 de zile

Înainte de a începe cu acest articol, aș dori să vă pun o întrebare simplă – știți ce este diabetul? Diabetul zaharat este o afecțiune în care cantitatea de glucoză din sânge este prea mare deoarece organismul nu o poate utiliza în mod corespunzător. Iar motivul principal pentru aceasta este că pancreasul dumneavoastră nu produce insulină suficientă pentru a ajuta glucoza să intre în celulele corpului. Sau, insulina produsă de corpul dvs. nu funcționează corect. Această condiție este cunoscută și ca rezistență la insulină.

Ce este insulina? Insulina este un hormon produs de pancreas. Funcția sa principală este menținerea nivelului adecvat al zahărului din sânge. Permite glucozei să intre în organism și să fie transportată în celule, unde este transformată în energie – pentru mușchi și țesuturi. De asemenea, ajută celulele să stocheze glucoza până când este necesar. Cel mai bun lucru este că există multe remedii diferite pentru a le controla și a le păstra la un nivel normal.

Conform celor mai recente statistici, peste 380 de milioane de oameni din întreaga lume sunt afectați de această problemă de sănătate. Astăzi, diabetul necesită mai multe vieți decât SIDA și cancerul de sân combinat – pretinzând viața unui american la fiecare 3 minute. Este o cauză principală de orbire, insuficiență renală, amputare, insuficiență cardiacă și accident vascular cerebral. Și rețineți – dacă suferiți de diabet, este foarte important pentru dumneavoastră să păstrați nivelul glicemiei în intervalul normal, pentru a funcționa corect. Ar trebui să mâncați sănătos și să folosiți diferite medicamente pentru a elibera simptomele neplăcute.

Aceasta este o poveste reală despre o femeie care a depășit diabetul în mod natural. A folosit această băutură super-sănătoasă, care a ajutat-o ​​să lupte împotriva acestei boli îngrozitoare și a pierdut 11 kilograme în doar 25 de zile. Această băutură super-sănătoasă este foarte simplă și ușor de făcut, și este făcută din ingrediente ușor accesibile. Asigurați-vă că utilizați ingrediente organice. Notă: trebuie doar să urmați instrucțiunile simple.

Anti-Diabet – Smoothie:

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

2 banane

2 mere

O mână de varză roșie

5 kiwi

½ litru de apă

Directii:

Iată ce trebuie să faceți – așa cum am spus, această reteta este foarte simplă și ușor de făcut. Pur și simplu trebuie să puneți toate ingredientele menționate mai sus într-un blender și amestecați până la uniformizare. Bucură-te de bucătăria ta. Ar trebui să beți acest lichid în fiecare zi. Este recomandat să beți acest lichid pe stomacul gol, dimineața devreme – imediat după ce vă treziți. Nota: Asigurați-vă că beți imediat după ce ați făcut-o.

Anti-diabetic Smoothie – beneficii pentru sănătate:

Această femeie a urmat instrucțiunile simple oferite de faimosul dr. John Zirdum. Dr. John a mâncat numai fructe și legume proaspete în ultimii 12 ani. Ea a spus că acest lichid super-sănătos a ajutat-o ​​în tratamentul diabetului zaharat și a pierdut 11 kg de-a lungul drumului. Da, acest lucru este cu adevărat uimitor. A pierdut 11 kg în mai puțin de o lună. Această reteta super-sănătoasă și-a îmbunătățit și sănătatea. Tensiunea arterială a revenit la normal, iar valorile trigliceridelor de la 16 la 1,4. acest lucru este cu adevărat uimitor, nu?