Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

This Recipe Will Easily Clear Your Lungs In 3 Days, Even If You Smoke More Than 5 Years

Indiferent cât de conștienți suntem de ingredientele dăunătoare din țigări și cum sunt cauza numărul 1 al cancerului pulmonar, încă nu putem renunța la fumat. Ei bine, dacă vă regasiti în propoziția de mai sus, cel puțin puteți să vă curățați plămânii de nicotină și de gudron și să vă reduceți riscul de infecții.

Același lucru este valabil pentru „nefumătorii” care au renunțat recent la țigări.

Fumătorii care caută o modalitate de a elimina acești compuși din plămânii lor găsesc acest articol foarte util. În primul rând, dacă sunteți în prezent un fumător, renunțați-l cât mai curând posibil. Acest lucru este cu adevărat important, deoarece nicotina și tutunul vă afectează plămânii și sunteți pe punctul de a suferi leziuni ireparabile pentru sănătatea dumneavoastră.

Deși nu există o formulă magică care să curețe sistemul respirator al nicotinei, gudronului și a altor ingrediente nocive ale țigărilor, anumite alimente pot ajuta la eliminarea plămânilor.

Următoarea remediu este o metodă extrem de eficientă și naturală de a vă curăța plămânii. Cea mai buna parte din aceasta este faptul ca ea consta doar din trei ingrediente simple.

INGREDIENTE:

1 litru de apă

400 de grame de ceapa

400 de grame de miere/zahar

2 lingurițe de turmeric

Radacina de ghimbir – 1 cm

MOD DE PREPARARE:

Se fierbe zahărul cu apă. Dacă ați ales miere, asigurați-vă că o adăugati la sfârșit.

Se taie ceapa și se da pe razatoare rădăcina de ghimbir. Adăugați ambele la amestec.

Odată ce amestecul se fierbe din nou, adăugați pulbere de curcumă și reduceți căldura la scăzut.

Se amestecă amestecul până se reduce la jumătate. Apoi scoateți vasul de la căldură, presați lichidul și transferați conținutul într-un borcan.

Lăsați amestecul să se răcească complet.

Păstrați borcanul în frigider.

UTILIZARE:

Luați acest remediu de două ori pe zi – dimineața, pe stomac și după gustarea sau cina dvs. de noapte târziu.

Luați câte 2 linguri de fiecare dată.

Beneficii:

Ceapa, asemănătoare cu usturoiul, este un bun element pentru plămâni. Ceapa poate fi de mare ajutor în prevenirea multor boli, inclusiv a infecțiilor pulmonare. În cazul persoanelor care au deja cancer, aceasta împiedică creșterea celulelor noi.

Ghimbirul, ca un medicament natural și alimente, ajută la apărarea împotriva bolilor maligne. Acesta este un alt instrument puternic pentru a vă scuti de toxinele din plămâni. Puteți consuma ceai de rădăcină de ghimbir deoarece facilitează respirația. De asemenea, puteți mânca o bucată de ghimbir cu o masă.

Turmeric este cunoscut pentru proprietățile antiseptice, antivirale și antibacteriene. În plus, previne inflamarea și curăță sângele.