Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Sucul pentru curățarea și deblocarea arterelor, scăderea tensiunii arteriale și normalizarea colesterolului

Cum se curata arterele cu suc de rodie

Printre beneficiile de rodie se numără prevenirea și reducerea progresului bolilor legate de arterele coronare.

Rodia ajută la reducerea oxidării provocate de agenții liberi pe care ni le expunem zilnic, reducerea considerabilă a inflamației sângelui în artere, reducerea acumulării de lipide și infiltrarea macrofagelor în inimă mușchiul reduce în mod semnificativ modificările cardiace și mărirea inimii.

Deficitul de vitamina C:

După cum au arătat studiile, lipsa de vitamina C este una din cauzele fundamentale pentru declanșarea bolilor cardiovasculare, în acest fel sa demonstrat cum să curățați arterele și acest lucru este consumul de suc de rodii, deoarece consumul zilnic reduce îngustarea carotidei până la 29% anual și poate chiar să realizeze deblocarea arterelor.

Conform studiilor experimentale efectuate, beneficiile cardiovasculare care pot fi obținute prin consumul acesteia sunt foarte largi, printre care se numără:

1. Proprietăți antiinflamatorii:

Inflamația joacă un rol foarte important în boala cardiacă, proprietățile antiinflamatorii ale rodiei ajută semnificativ.

2. Tensiunea arterială:

Angiotensinele naturale din sucul de rodie ajuta la stimularea oxidului nitric în organism și ajută la inhibarea enzimelor, stabilizând astfel tensiunea arterială ridicată.

3. Proprietăți antiinfecțioase:

Acest fruct are proprietăți anti-bacteriene și anti-virale foarte bune, ceea ce este foarte benefic pentru persoanele cu boli de inimă deoarece arterele înfundate de obicei suferă de infecții virale și bacteriene, cum ar fi hepatita C și Chlamydia pneumoniae.

4. Proprietăți Antioxidanți:

Unul dintre factorii care păstrează arterele înfundate este colesterolul ridicat, datorită oxidării grăsimii, care aderă la artere, rodie, pentru că are proprietăți antioxidante mari, ajută la curățarea arterelor.

S-a demonstrat că datorită faptului că este un antioxidant mare, poate contribui la reducerea leziunilor aterosclerotice cu 44%.

Cum se curata arterele numai cu extract de rodie? Deoarece, în realitate, nu se bazează numai pe consumul acesteia, este necesar să o însoțească cu o dietă bună, deoarece obiceiurile alimentare bune sunt esențiale atunci când vorbim de tratamente naturale pentru a lupta împotriva unei boli.

Să ne amintim întotdeauna că apariția bolilor în corpul nostru se datorează în principal obiceiurilor alimentare proaste.