Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

A baut in fiecare seara inainte de culcare acest preparat simplu din banane – rezultatele au fost minunate

Înainte de a vă arăta rețeta secretă, trebuie să știți că există multe lucruri diferite care pot provoca insomnie, cum ar fi stresul, depresia, anxietatea, problemele la locul de muncă etc. Deci, când te culci, nu te vei gândi la somn, dar te vei gândi la problemele tale la locul de muncă, la problemele de familie sau te vei gândi la lucruri pe care trebuie să le faci a doua zi. Ei bine, partea rea este că creierul tău nu se poate relaxa și este activ tot timpul, ceea ce înseamnă că nu poți dormi.

De asemenea, trebuie să știți că unele medicamente pot fi, de asemenea, o cauză a insomniei, cum ar fi: medicamente pentru inimă, medicamente pentru tensiunea arterială, medicamente pentru durere, antihistaminice etc. Aceste medicamente pot contribui la probleme de somn. Unele dintre aceste medicamente vă vor face să vă faceți somnolenți la început, dar pot provoca și unele probleme la nivelul stomacului – ceea ce vă va forța să mergeți mult la baie și să vă deranjeze somnul chiar mai mult.

Dar, așa cum am menționat mai devreme, nu trebuie să vă îngrijorați, pentru că avem soluția naturală potrivită pentru dumneavoastră. Deci, acum probabil vă întrebați – cum funcționează acest remediu? Putem să răspundem pentru dvs. – bananele, în special coaja de banane, sunt încărcate cu potasiu și magneziu. De aceea, magneziul ajută la prevenirea tulburărilor, iar ambii – potasiu și magneziu lucrează împreună pentru a vă relaxa mușchii. Putem spune cu ușurință că magneziul este unul dintre cele mai bune minerale pentru relaxare.

Nota: asigurați-vă că obțineți 100% banane ecologice pentru acest remediu, deoarece cele neecologice sunt încărcate cu substanțe chimice nocive și pesticide. Ar trebui să obțineți banane ecologice, pentru că trebuie să mănânci și coaja de banane. Deci, trebuie să fie o banană fără chimicale.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 banană organică

1 oală mică de apă

Scorțișoară (opțional)

Directii:

Doar urmați instrucțiunile simple – tăiați ambele capete ale bananei și puneți-o în apă clocotită. Trebuie să fierbeți banana timp de 10 minute. Apoi, turnați o parte din apă într-o cană și presărați niște scorțișoară în ceaiul de banane. Ar trebui să bei acest ceai cu o oră înainte de a dormi. Veți fi uimiți de rezultate. Vei dormi ca un copil și nu te vei trezi niciodată obosit. Sperăm că veți găsi acest articol util și nu uitați să îl împărtășiți cu prietenii și familia. Mulțumesc.