Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Scapa de parul de pe fata ta cu acest remediu natural – Este foarte rapid si eficient

Pentru majoritatea femeilor, părul care crește pe față poate fi cauza declinului încrederii. În cele din urmă, aceștia efectuează și o varietate de moduri de a elimina părul nedorit, cum ar fi epilarea faciala, care este dureroasa.

Scapa de parul nedorit pentru totdeauna cu numai 2 ingrediente

Din păcate, aceste metode nu oferă o soluție permanentă. În majoritatea cazurilor, părul care crește pe față apare din diferite motive, cum ar fi producția excesivă de androgeni sau hormoni masculini, cum ar fi testosteronul, sau ar putea fi datorată nivelurilor crescute de androgeni circulanți în sânge.

În plus, abaterea sistemului endocrin sau erorile în metabolismul organismului pot duce, de asemenea, la părul facial excesiv.

Doriți să eliminați permanent părul nedorit? Vom împărtăși câteva rețete utile pentru dvs.!

Mască de față

Este una dintre cele mai bune retete pentru a scapa parul nedorit pe fata:

Ingrediente:

1 lingură de gelatină fără aromă

1 ½ lingură de lapte

2 picături de ulei de lavanda

Cum se utilizează:

Combinați toate ingredientele și încălziți-le într-un cuptor cu microunde timp de o jumătate de minut. Îndepărtați-l și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei și se aplică pe piele. Puteți folosi un o dicheta când aplicați planta pe piele. Așteptați câteva minute până când se usucă și se îndepărtează

Turmericul este o parte inseparabilă a terapiei cutanate tradiționale indiene. Combinația de turmeric cu lapte (puteți folosi și iaurt) și apă pot îndepărta permanent părul. Pe lângă faptul că este capabil să înlăture permanent părul, această planta medicinala este, de asemenea, antiinflamator și antibacterian.

Ingrediente:

Praf de turmeric

Lapte

Combinați cele două ingrediente în raportul 3: 1, 3 pentru turmeric.

Veți obține o pastă groasă și aplicați pasta pe piele. Lăsați să se usuce singuri și ștergeți cu o cârpă uscată în direcție circulară.

Repetați această procedură la fiecare câteva zile. Dacă doriți să îndepărtați pata galbenă, frecați pielea cu bicarbonat de sodiu și săpun.

Ceara de zahăr are în comun cu cerurile tradiționale, diferența constă în utilizarea benzii de ceară. Ceara de zahăr nu necesită bandă de ceară.

Ingrediente:

1 cană de zahăr granulat

2 linguri de apă

1 ½ linguri de suc de lamaie

Termometru pentru bomboane

Cum se utilizează:

Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Incălzește amestecul la o temperatură scăzută pentru o perioadă scurtă de timp. Odată încălzit, lăsați-l să se răcească singură. Următorul pas este să luați puțină ceară cu o lingură și să folosiți degetele pentru a forma ceara . Aplicați ceara pe piele în direcția creșterii părului. După aplicare, apoi trageți înapoi în direcția opusă creșterii părului.

Această procedură este destul de consumatoare de timp, dar este foarte eficientă. Cel mai important lucru este că vă puteți împiedica să fiți afectați de substanțele chimice dăunătoare din produsele sintetice.