Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Reteta care va ajuta sa dormiti iar bine in timpul noptii

Unii oameni suferă de simptome de insomnie pentru ca sunt fortati sa consume o varietate de medicamente chimice. Insomnia este cauzata de mai mulți factori, cum ar fi anxietatea, stresul și depresia.

Experții recomandă celor care suferă de insomnie să-și controleze starea psihologică. Unele medicamente chimice pot fi, de asemenea, un factor de susținere a insomniei. Medicamentele pentru inima, tensiunea arterială și antihistaminice pot declanșa anxietate și, în cele din urmă, vor duce la insomnie.

În acest articol, vă voi oferi o rețetă unică, ceaiul de banane, pe care îl puteți aplica pentru a vă îmbunătăți tiparele de somn.

Ceai de banana

Bananele conțin potasiu și magneziu, care împreună au o funcție de a controla tensiunea musculară. Potasiul și magneziul sunt compuși utili pentru relaxarea musculară.

Dar trebuie să realizați că trebuie să utilizați doar banane ecologice. Ar trebui evitate bananele organice deoarece conțin mai multe pesticide periculoase.

Prepararea unui ceai de banane durează doar câteva minute și trebuie luată înainte de culcare.

Ingrediente:

-1 banana

-1 oală mică de apă

-praf de scorțișoară

Modul de preparare:

Tăiați ambele capete ale bananei și coaja. Introduceți banana într-o tavă umplută cu apă clocotită. Fiebeti pentru câteva minute, și după aproximativ 10 minute, se toarnă apa în ceașcă. Trebuie să utilizați un filtru. Stropirea cu scorțișoară poate fi dată în funcție de gust. Timpul potrivit pentru a bea ceaiul de banane este cu o oră înainte de culcare. De asemenea, puteți mânca bananele ramase.
Puteți pulveriza praf de scorțișoară pe ea. Astfel veți obține două beneficii simultan.

Partea negativă a pastilelor de dormit

Somniferele de somn vor oferi doar o soluție pe termen scurt și vor face să continuați să vă bazați pe ele.

Majoritatea pilulelor de somn sunt clasificate ca medicamente sedative și hipnotice. Câteva exemple sunt barbituricele și benzodiazepinele. Xanax și Valium sunt două medicamente din familia benzodiazepinelor care servesc la reducerea anxietății prin creșterea somnolenței. În timp ce familia Barbiturates servi ca depresant și sedativ al sistemului nervos.

Acestea au efecte secundare care pot fi descrise după cum urmează:

Constipație

Dureri de stomac

Tremurat

Ameţit

Parasomnie

etc

Medicamentele de mai sus pot, de asemenea, să perturbe ritmul respirației și nu sunt recomandate persoanelor cu afecțiuni pulmonare, cum ar fi BPOC. Pentru pacienții cu astm, medicamentele de mai sus pot fi foarte periculoase.

A dormi mai puțin de opt ore pe zi aduce diferite efecte negative.

Funcția cognitivă va fi afectată dacă nu îmbunătățiți imediat modelele de somn. Memoria dvs. poate fi afectată.

Chiar și pastilele slabe de dormit sunt adesea asociate cu diabetul, obezitatea și cancerul! Sper că, consumând ceaiul de banane, vă puteți îmbunătăți modelele de somn fără a fi nevoie să utilizați medicamente dăunătoare.