Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

POZA 18 MIND BLOWING USES FOR ALOE VERA – YOU WILL NEVER BUY EXPENSIVE PRODUCTS AGAIN!

Aloe vera – toți am auzit despre această plantă de sănătate superioară. De obicei creste in climatele tropicale si de obicei este cultivat numai pentru scopuri medicale. Dar, ar trebui să știți, de asemenea, că este foarte ușor să crești aloe vera în casa ta pentru că nu necesită prea multă atenție sau îngrijire. Trebuie doar să o uzi uneori, are nevoie de un loc cald și uneori să-l fertilizeze. Această plantă uimitoare și super-sănătoasă are multe beneficii pentru sănătate datorită proprietăților sale medicinale. Frunzele de Aloe Vera sunt pline de grosime și sunt recoltate foarte ușor. Trebuie doar să scoateti gelul de aloe vera din acesta.

Sau puteți obține un gel de aloe vera în magazinul local de sănătate. Dar cea mai bună opțiune este să vă dezvoltați propriul gel de aloe vera de casă. Veți obține cele mai bune beneficii dacă recoltați cele mai mari și mai abrupte frunze din cauza concentrației lor mai mari de gel. În acest articol vă vom arăta cele mai importante beneficii pentru sănătatea acestei plante uimitoare și super sănătoase.

Beneficiile aplicării gelului aloe vera local:

Vindecă rănile mai repede

Reduce îmbătrânirea

Îți hidratează pielea

Calmeaza arsurile si arsurile solare

Reduce ridurile

Acesta funcționează ca un remediu anti-mâncărime pentru mușcăturile de
insecte

Funcționează bine ca un balsam de păr (previne pierderea părului)

Puteți să-l utilizați și ca gel de bărbierit

Beneficiile de sănătate ale administrării Aloe Vera pe plan intern:

Aloe vera promovează o mai bună funcționare a tractului urinar

Îmbunătățește sistemul imunitar al organismului

Reduce inflamația artritei

Ea calmeaza probleme de stomac

Aloe vera promovează gingiile sănătoase

Stabilizează nivelurile de zahăr din sânge

Îmbunătățește sănătatea sănătății

Îmbunătățește calitatea sângelui

Stimulează producerea de celule albe din sânge și de celule sănătoase la pacienții cu cancer

Aloe vera reduce simptomele arsurilor la stomac

Ajută la indigestie

Aloe vera este de asemenea foarte utilă în prevenirea problemelor digestive
cum ar fi: constipație, balonare, IBS și colită și calmează. Unii oameni cred că această plantă provine de fapt din Africa de Nord. Dar, prima utilizare medicamentoasă era în papirusul egiptean vechi – numit ebers. Au fost 12 rețete diferite pentru vindecarea aloe vera în acest papirus. Mulți oameni din întreaga lume folosesc această plantă uimitoare, cauza proprietăților sale medicinale.

După cum puteți vedea, această plantă uimitoare are multe proprietăți de sănătate și poate oferi multe beneficii pentru sănătate. Folosiți gel de aloe vera și cum îl folosiți? Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă mulțumim că ați citit și nu uitați să împărtășiți cu prietenii și familia.