Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Cum sa scapi de 5 kilograme intr-o saptamana cu ajutorul acestui ceai grozav

Aproape toți bărbații și femeile doresc să-și piardă greutatea corporală; vor o talie mica si un stomac plat. În acest articol vom arăta o rețetă de ceai pentru a vă pierde greutatea corporală în doar o săptămână.

Pierdeți 5 kg în doar 1 săptămână cu acest ceai incredibil

Dacă doriți să vă pierdeți greutatea rapidă, atunci puteți încerca ceaiul turmeric. Puteți obține un stomac plat în doar trei zile și o scădere în greutate de 5 kg în doar o săptămână. Această rețetă este foarte eficientă și termogenă deoarece poate arde rapid grăsimea și poate crește metabolismul în digestia dumneavoastră.

Beneficiile care pot fi obținute din consumul de ceai din turmeric:

1. Prevenirea bolilor cardiace

Ceaiul de turmeric are un efect puternic antiinflamator, care poate reduce riscul de atac de cord, mai ales pentru cei care au suferit o intervenție chirurgicală cardiacă sau cei care utilizează un stimulator cardiac.

2. Prevenirea diabetului

Unele studii sugerează că rădăcina de curcumă este capabilă să încetinească progresia diabetului zaharat prin îmbunătățirea reglementării zahărului din sânge.

3. Îmbunătățirea sănătății creierului

Bazat pe mai multe studii, rădăcina de curcumă este foarte eficientă pentru dezvoltarea celulelor creierului, prevenind astfel unele boli degenerative, cum ar fi bolile Alzheimer și alte boli ale creierului.

Reţetă:

Ingrediente:

1. Suc de lămâie

2. 2 cani de apă

3. ½ linguriță de ghimbir măcinat

4. Și ½ lingură de pulberi de turmeric

Modul de a face:

Pregătiți un recipient de apă. Se fierbe apa, iar la fierbere intră toate ingredientele și se fierb câteva minute. Să stea câteva minute la racit dupa care se poate lua 2 linguri de plante dimineața, amiază, după-amiaza și seara. Nu folosiți zahărul ca un ameliorator de aromă și puteți folosi stevia ca înlocuitor de zahăr, deoarece acest ingredient nu conține multe calorii. Luând această planta în mod regulat timp de o săptămână, puteți avea un stomac plat și o talie mică. Doar incercati!