Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Nu irositi plicurile de ceai – Iata la ce pot fi folosite

Cred că toți suntem de acord cu un singur lucru – toți iubim ceaiul, nu? Știu că-l iubesc, pentru că dimineața mea începe cu o ceașcă de ceai verde cu miez. Și, uneori, mănânc ceai în după-amiaza. Ghimbirul și ceaiul de miere sunt perfecte atunci când stomacul meu se simte neted. Imi servesc ceaiul negru cand am nevoie de un pick-up. Seara mea se apropie cu un mușețel fierbinte care mă ajută să dorm.

Ori de câte ori sunt în starea de spirit proasta, eu aduc în ziua mea niște ceai de scorțișoară, menta sau detoxifiant. Deci, pentru cei care sunt la fel de vinovați ca mine, nu mai trebuie să te simți rău. Iată câteva modalități prin care puteți obține cât mai multe beneficii din sac decât ceaiul!

Îndepărtează arsurile solare – în primul rând, trebuie să știți că ceaiul negru conține un acid care calmează căldura dureroasă de la arsurile solare. Cum să îl folosiți – este foarte simplu: trebuie doar să apăsați punga de ceai răcită pe piele pentru o ușurare ușoară.
Întindeți ochii obosiți – bine, ar trebui să renunți definitiv la cafea după o noapte de insomnie. Și ar trebui să faceți un ceai negru în loc și să frecați pungile din jurul ochilor. Combinatiile din ceai au un efect calmant și vă pot restabili pielea!

Negii – ar trebui să știți că antioxidanții din ceaiul verde pot opri extinderea verucilor. Cum se utilizează – pur și simplu puneți o pungă de ceai răcită pe negru și fixați-o cu un bandaj sau bandă de medicament.

Schimbați un nou teabag după cincisprezece minute.

Negi ar trebui să iasă în câteva zile.

Nu vă resemnați să purtați adidași care miros de la ultimul antrenament. Împiedicați mirosul cu o pungă de ceai uscată inserată în pantof. Va absorbi orice miros urât.

Creșteți trandafiri frumoși – experții spun că taninurile din ceai pot reduce nivelurile de pH ale solului, împiedicând astfel apariția ciupercii în jurul bazei plantei. Rezultatul este o inflorire magnifica. Pur și simplu puneți frunzele de ceai sau o pungă în jurul solului plantei.

Curățați felurile de mâncare? Nu te sperie. Pur și simplu trebuie sa îmbibați peste noapte cu câteva teabaguri. Acest lucru vă va ușura spălarea în dimineața următoare.

Îndepărtați petele de apă de pe oglinzi – știm cu toții că oglinzile pentru baie sunt întotdeauna în zona de stropire, fie din spălare intensă a feței, uscare a părului, fie din periaj dinților. Pentru a rezolva acest lucru, preparați câteva pungi de ceai și înmuiați-vă cârpa cu el. Când vă ștergeți oglinda, va fi curată!

Îndepărtați mirosurile de la mâini – din păcate, tăierea usturoiului sau a cepei rămâne un reziduu neplăcut și mirositor. Încercați să vă spălați mâinile cu sosuri de ceai în locul unei săpunuri. Acesta va elimina mai mult din miros.

Dureri gingivale – Nu se apreciaza niciodata cat de frumos este sa ai o gura fara dureri pana cand gingiile lor incep sa tremure de la o boala sau o interventie chirurgicala. Deci, pentru a calma agonia, introduceți gura de ceai în gură ca niște tampoane de tifon.

Pungile vor ajuta la formarea unui cheag de sânge, reducând sângerarea și umflarea.