Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Noua descoperire prin care organismul tau poate sa revina la forma alcalina – Gasesti reteta aici

Știați că există o legătură între pH-ul corpului și multe boli?

Organismul nostru necesită o stare ușor alcalină pentru a funcționa bine. Din nefericire, cea mai mare parte datorită dietei tipice americane, corpul nostru este predominant acid.

Adevărul este că, în societatea noastră, este întotdeauna mult mai ușor să devii acid decât să devină alcalin.

Aciditatea forteaza organismul sa imprumute minerale precum calciu, magneziu, potasiu si sodiu din organele si oasele vitale pentru a neutraliza acidul si a scapa de acesta din organism.

Acesta este începutul osteoporozei și al artritei.

Un studiu de sapte ani, efectuat pe 9000 de femei de la Universitatea din California, a constatat ca cei care au acidoza cronica au un risc mai mare pentru pierderea de masa osoasa decat cei care au valori normale ale pH-ului.

Multe dintre fracturile de șold ale femeilor de vârstă mijlocie sunt legate de aciditate ridicată, cauzate de o dietă bogată în alimente grase si consum scăzută în legume. – Jurnalul American de Nutriție Clinică

În plus, în opinia dr. William Lee Cowden:

„Celulele imune care sunt prea acide sau prea alcaline nu produc anticorpi sau citokine (mesageri chimici care reglează alte celule imune) și au o fagocitoză afectată (capacitatea de a înghiți și distruge microbii). Ca rezultat, individul afectat devine susceptibil la bacterii virale, bacteriene, fungice si alte microbi infectiosi, precum si cancer.

Restaurarea stării alcaline care promovează sănătatea este vitală pentru regenerarea sănătății osoase, a sănătății imune și a bunăstării generale.

Din fericire, prezentam aici cu o limonadă de casă uimitoare, care vă poate ajuta să vă schimbați corpul înapoi la un nivel alcalin sănătos, mai degrabă decât pH-ul dvs. actual acid probabil.

Verificați mai jos:

Limonada facuta acasa pentru a vă schimba rapid PH corpului tau în timp record

Ingrediente

2 lămâi

2 lingurite de miere brută

Apa

Indicatii

Colectati sucul de la 2 lămâi într-o sticlă de 500 ml.

Adăugați 2 lingurițe de miere și apă.

Beți pe intreaga durata a zilei.