Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Adevaratul motiv pentru care stomacul este umflat si balonat – Cum se poate remedia acest lucru

Există mulți factori care pot determina o burtă umflată. În cele mai multe cazuri, motivele nu sunt grave și nu este nimic de îngrijorat.

Dar, ați auzit vreodată de Helicobacter pylorus? Această condiție este considerată cea mai mare contribuție la un stomac umflat.

Aceasta este o bacterie asimptomatică care, de obicei, cauzează o infecție de stomac care duce la o burtă umflată. Acest lucru poate fi foarte dificil de detectat și de tratat, deoarece vă poate lăsa să vă gândiți că aveți o problemă cu reținerea apei.

Această bacterie este, de obicei, transmisă prin alimente murdare și afectează un număr mare de oameni din întreaga lume. Este foarte important să se detecteze la timp, deoarece poate duce la ulcere gastrice, ulcere peptice și chiar și la cancer la stomac.

Unele dintre simptomele comune includ:

Dureri de stomac superioare

Arsură

Balonare

Crampe

Râgâială

Diaree

Refluxul esofagian

Constipație

Bacteriile pot reduce nivelurile serotoninei din creier, provocând astfel nervozitate, depresie și senzații de anxietate. Mulți oameni folosesc peste produsele contra, remedii și medicamente pentru a trata această afecțiune.

Cu toate acestea, în multe cazuri, aceste medicamente prescrise nu vor oferi rezultatele dorite și vor produce numai efecte secundare. Deci, cel mai bun mod este de a folosi remedii naturale care sunt complet sigure de utilizat și vor trata această problemă în mod eficient.

Check out această rețetă!

Ingrediente necesare:

1 lămâie

1 castravete

1 lingura de ghimbir ras

1 lingura de suc de aloe vera

O mână de pătrunjel / cilantru

½ pahar de apă

Indictii:

Se amestecă toate ingredientele într-un blender pentru a obține un smoothie frumos. Băutura ta e gata!

Ar trebui să consumați această băutură cât doriți și în orice moment preferați.

Această băutură super-sănătoasă vă poate ridica nivelul de energie, vă poate menține hidratat și elimina fluidele și toxinele din corpul dumneavoastră. În acest fel, veți putea scăpa de excesul de grăsime abdominală și vă veți putea curăța stomacul din interior.

Mai mult, acest lichid va stimula sistemul imunitar, va preveni balonarea si va curata intestinele. Consumați această băutură în mod regulat și nu veți mai avea infecții și boli!