Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Mananca 6 catei de usturoi in fiecare zi – Vezi ce se intampla

Usturoi – este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă! Da, și știm cu toții că mulți oameni din întreaga lume folosesc usturoiul brut ca un remediu tradițional pentru a controla tensiunea arterială ridicată, tensiunea arterială scăzută, colesterolul ridicat, colesterolul ridicat mostenit, boala coronariană, atac de cord, scăderea fluxului sanguin din cauza arterelor înguste , și ateroscleroza. Se crede că usturoiul previne formarea angiotensinei II, un hormon și ajută la relaxarea vaselor de sânge.

Usturoiul este, de asemenea, extrem de util și eficient în controlul colesterolului LDL. Usturoiul este

Se crede că usturoiul previne formarea angiotensinei II, un hormon și ajută la relaxarea vaselor de sânge. Usturoiul este, de asemenea, extrem de util și eficient în controlul colesterolului LDL. Usturoiul este o legumă foarte puternică și, dacă îl consumați mai puțin de 24 de ore, organismul nostru reacționează la acest aliment puternic, pentru pierderea în greutate sau ca remediu natural pregătit pentru a vindeca anumite boli.

Mananca 6 catei de usturoi prăjit și vezi ce se întâmplă cu corpul tău în 24 de ore:

Prima oră

În prima oră, usturoiul este digerat în stomac și devine mâncare pentru organism.

24 de ore

Usturoiul vă ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi și a celulelor canceroase existente în corpul dumneavoastră.

4 – 6 ore

Metabolismul organismului începe să vadă beneficiile usturoiului și activează procesul de eliminare a excesului de lichide și de ardere a grăsimii corporale stocate.

6 – 7 ore

Proprietățile anti-bacteriene ale usturoiului, după ce au călătorit în sânge, încep să-și efectueze procesul împotriva bacteriilor din organism.

6 – 10 ore

În această perioadă, nutrienții au jucat deja un rol major la nivel celular, iar usturoiul vă va proteja corpul împotriva oxidării.

10 – 24 de ore

După digerare (în prima oră), usturoiul din corpul dvs. începe procesul de curățare profundă, incluzând următoarele procese:

Acesta vă va ajuta să vă reglați nivelul de colesterol

Curățați arterele și protejează corpul de problemele cardiovasculare

Reduce și îmbunătățește nivelul tensiunii arteriale

Creste apararea naturala a corpului si intareste sistemul imunitar

Usturoiul ajută la prevenirea pătrunderii metalelor grele în corp

Ajută la îmbunătățirea rezistenței osoase

Datorită conținutului său nutrițional ridicat, usturoiul vă ajută să eliminați oboseala

Îmbunătățește performanțele atletice

Vă ajută să îmbunătățiți longevitatea celulelor