Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Spune adio caderii parului doar prin adaugarea acestor 2 ingrediente in sampon

Înainte de a începe cu acest articol, aș dori să vă pun o întrebare simplă – știi ce cauzează căderea părului? Experții spun că pierderea parului este, de obicei, legată de mulți factori de risc și motive cum ar fi: stresul, sarcina, menopauza, scăderea în greutate etc. Dar, alte motive pot, de asemenea, promova și accelera pierderea părului. Ar trebui să știți că este complet normal ca corpul dumneavoastră să răspundă la toate situațiile stresante, dar rău este că reacția sa provoacă deseori pierderea părului. Stresul poate provoca, de asemenea, un dezechilibru hormonal și poate duce la pierderea excesivă a părului.

Această problemă vă poate afecta stima de sine și vă poate face nesigur și retras. De asemenea, vă poate face să cheltuiți o mulțime de bani pe produse de păr scumpe și tratamente care de multe ori nu se ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. De aceea nu trebuie să cumpărați aceste produse scumpe și produse cosmetice, deoarece puteți obține aceleași efecte și cu acest șampon de casă.

Cum sa-mi fac propriul sampon acasa pentru pierderea parului?

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente – bine, primul lucru de care avem nevoie este un șampon natural cu un pH neutru. Puteți folosi șamponul normal pentru bebeluși. Vom folosi acest șampon ca ingredient de bază și vom adăuga celelalte 3 ingrediente în el.

Apoi, va trebui să adăugați ulei esențial de rozmarin. Este aproape miraculos să creștem fluxul de sânge către scalp, oferind o forță părului nostru. Și veți avea nevoie și de ulei esențial de lămâie. Este un antiseptic și răcoritor.

Și da, veți avea nevoie, de asemenea, două capsule de vitamina E, pe care le puteți găsi și cumpăra în magazine locale de sănătate sau în farmacii. Vitamina E este extrem de utilă și benefică împotriva căderii părului. aceasta va accelera și opri procesul de cadere a părului. Acest șampon este foarte simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmați instrucțiunile simple.

Directii:

Iată ce trebuie să faceți – este foarte simplu: trebuie să adăugați zece picături de ulei esențial de rozmarin și zece uleiuri esențiale de lămâie în șamponul neutru. Apoi, nu uitați să adăugați cele două capsule de vitamina E. Agitați bine înainte de a utiliza acest șampon de casă.

Cum se foloseste:

Nota: amintiți-vă, este foarte important pentru dvs. să utilizați acest șampon de casă în fiecare zi. Dacă il folosești astăzi, vei lua o pauză a doua zi. Aplicați-l pe părul dvs. și masați-l ușor timp de câteva minute. Apoi, trebuie să lăsați-l timp de 10 minute. Și apoi, trebuie să-l clătiți cu apă caldă. Este foarte simplu, dar extrem de eficient. Veți fi uimiți de rezultate. Veți observa că părul dvs. va începe să crească în doar câteva săptămâni. Împărtășește această rețetă miraculoasă cu prietenii și familia ta. Mulțumesc.