Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Iata satisfactia pe care o primesti atunci cand reusesti sa iti masezi gatul – Incearca si tu

Știm cu toții că eliberarea gâtului de durere poate oferi o ușurare temporară, deși este aproape întotdeauna mai bine să permiteți unui practicant licențiat, cum ar fi un chiropractician, să facă ajustări. Dar experții spun că ar trebui să știți că spargerea gâtului poate avea consecințe neintenționate grave. Relaxarea gâtului ar putea crea o ruptură mică în mucoasa arterei vertebrale, care în cele din urmă ar putea duce la accident vascular cerebral. Înțelegeți aceste riscuri înainte de a vă angaja în remedii de la domiciliu.

Este foarte simplu – în primul rând, ar trebui să faceți un pumn. Puneți pumnul pe bărbie, dar ușor spre dreapta. Apăsați spre stânga. Ar trebui să auziți un sunet de crăpare. Puneți palma deschisă pe partea inferioară a bărbiei și împingeți-o spre dreapta pentru a vă sparge cealaltă parte. Asigurați-vă că auziți zgomotul de crăpare. Dacă nu, încercați să spargeți o parte și apoi încercați din nou cealaltă parte.

Cupă și acoperire

Iată ce trebuie să faceți de fiecare data- pentru a vă sparge partea stângă a gâtului, cuplați-vă bărbia în mâna stângă.

Bărbia ta trebuie să fie în cavitatea mâinii tale, iar degetele tale să se odihnească pe obrazul stâng.

Notă: este întotdeauna o idee bună să fi avut o frecare a gâtului, un masaj sau chiar câteva cârlige bune înainte să începeți să vă ajutați să vă întindeți și să slăbiți gâtul. Aduceți-vă în jurul spatelui capului cu mâna dreaptă. Priviți bine și țineți părul în spatele urechii stângi. Rotiți-vă capul. Răsuciți încet, dar ferm capul în sens invers acelor de ceasornic între mâini, împingând bărbia spre stânga cu palma în timp ce trageți capul în direcția opusă cu mâna dreaptă.

Fa acest lucru până ce muschii gatului se relaxeaza. Nu uita ca sanatatea ta este cea mai importanta! Transmite acest articol si prietenilor tai!