Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Iata reteta care previne majoritatea bolilor pe o perioada lunga de timp – Incepe sa o consumi chiar acum

Cu doar un remediu puternic, puteți să vă împiedicați cu ușurință boala. Această metodă este foarte puternică și trebuie utilizată doar o dată la 5 ani datorită acestui fapt.

Reteta uimitoare pentru a preveni multe boli

Usturoiul este principalul ingredient în această rețetă, care este foarte mare pentru metode alternative în medicină. Acesta a fost folosit pentru o lungă perioadă de timp și oferă nu numai proprietăți medicinale, ci și proprietăți antimicrobiene.

Această rețetă este foarte eficientă pentru boala pulmonară, hipertensiune arterială, impotență, gastrită, hemoroizi, artrită, sinuzită, ateroscleroză, reumatism, îmbunătățirea auzului și a vederii, ajutor în scăderea în greutate și stimularea metabolismului.

Aici este reteta:

-350 g usturoi

– 200 ml de rom sau 95% alcool (asigurați-vă că alcoolul nu conține metanol sau clorură de benzalconiu)

Curățați și zdrobiți usturoiul. Combinați-le cu romul și puneți-le într-un borcan de sticlă. Închideți borcanul, apoi lăsați-l setat timp de 10 zile. Se diluează bine amestecul după 10 zile, apoi se pune în frigider timp de 14 zile.

Pentru a utiliza, beți amestecul înainte de mese timp de 12 zile.

Adăugarea de apă este o necesitate. La un pahar plin de apă, adăugați o picătură de rețetă de usturoi la micul dejun, apoi utilizați 2 picături într-un pahar de apă înainte de prânz. Trei picături de apă trebuie folosite cu un pahar de apă înainte de cină. Această dozare trebuie urmată foarte strict.

Bonus: Cătălin Crişan: „Am slăbit 32 de kilograme mâncând de 5 ori pe zi”. Ne-a dezvăluit secretul, iar dieta îi poartă numele!

Cătălin Crişan a slăbit 32 de kilograme în 10 săptămâni cu dieta care acum îi poartă numele. Aceasta include cinci mese pe zi, aşa încât să nu apară senzaţia de foame. Iată în ce constă dieta Cătălin Crişan şi care sunt regulile.

Când Cătălin Crişan a declarat că a slăbit 32 de kilograme în numai 10 săptămâni fără să sufere de foame, toată lumea şi-a dorit să afle secretul lui. Generos, artistul a împărtăşit regulile dietei sale care include cinci mese pe zi, nu presupune înfometare şi dă rezultate rapide.

Ce este dieta Cătălin Crişan?
Regimul cunoscut acum sub numele de “dieta Cătălin Crişan”, este recomandat doar persoanelor care vor să slăbească mai mult de 15 kilograme. Durează 66 de zile şi are şase etape de durată variabilă.

Care sunt regulile în dieta Cătălin Crişan:

– Se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore. Nu se sare peste mese.

– Nu se mănâncă între mese.

– Nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim.

– Se consumă trei litri de lichide pe zi – apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile.

– Nu se mănâncă după ora 20:00

– Se găteşte fără ulei

Care sunt cele şase etape din dieta Cătălin Crişan

Etapa 1, două săptămâni

Se consumă: carne, peşte, organe, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi.

Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapă, usturoi.

Sunt interzise zahărul şi mierea.

Etapa 2, nouă zile

În primele trei zile se consumă fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci.

Sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată.

În următoarele şase zile se consumă carne, mezeluri şi ouă în orice cantitate.

Etapa 3, 12 zile

În primele zile se consumă două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două din mese vor consta în legume verzi, în orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli, etc.