Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Iata cum folosirea acestui remediu a ajutat aceasta femeie sa scape de majoritatea ridurilor

Ridurile și bătrânețea – cred cu adevărat că toți suntem de acord că aceste două lucruri sunt legate, nu? Și, din păcate, mulți oameni din întreaga lume (în special femeile) sunt îngrijorați de starea lor de piele și îngrijesc de pielea lor, în special de pielea lor facială. Acesta este motivul principal pentru care cheltuiesc mulți bani pe tratamente scumpe de frumusețe și produse cosmetice, pentru a reduce aspectul ridurilor. Dar, din păcate, nu toate aceste femei își pot permite aceste produse scumpe.

Notă: aceste produse scumpe de tip over-the-counter au costat foarte mulți bani și nu pot oferi efectele dorite. Deci, ar trebui să mergeți cu siguranță pentru o alternativă naturală. Nu vă faceți griji, pentru că puteți obține aceleași efecte și cu această cremă de casă.

Această cremă antirid crema de uz casnic va reduce aspectul ridurilor, va încetini procesul de îmbătrânire, vă va hidrata pielea. Și cea mai bună parte din această cremă antirid anti-rid este că este complet sigură și naturală. Experții spun că această cremă de casă anti-rid este făcută din ingrediente naturale și este complet sigură pentru toate tipurile de piele.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 lingură de ulei de nucă de cocos

2 capsule de vitamina E

1/4 cesti de ulei de masline

1 lingură de ceară

Directii:

Este foarte simplu – mai întâi trebuie să luați o tigaie mică și să încălziți nuca de cocos și uleiul de măsline.

Se amestecă până se topește. După aceea, trebuie să adăugați lichidul din capsulele cu vitamina E și, în sfârșit, să adăugați uleiul de lavandă. Asta este – crema dvs. anti-rid este gata! Asigurați-vă că îl păstrați într-un recipient mic. Păstrați crema la temperatura camerei. Lucrul extraordinar cu această cremă este faptul că acționează ca o odorizant zilnic.
Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l aplicați după spălarea de dimineață.

Uleiul de cocos: mulți experți din întreaga lume consideră că uleiul de nucă de cocos este unul dintre cele mai bune și mai eficiente ingrediente naturale pentru sănătatea pielii.

Vitamina E: Vitamina E este un antioxidant puternic care vă protejează pielea și previne îmbătrânirea prematură.

Uleiul de măsline: trebuie să știți că acest ulei foarte sănătos este plin de antioxidanți care vă ajută să evitați îmbătrânirea prematură și să vă simțiți proaspeți în timpul somnului.

Notă: dacă considerati că crema dvs. este prea groasă, trebuie să luați o parte din cremă în palmă, să adăugați câteva picături de apă pentru a dizolva crema, amestecați apa și crema și aplicați acest amestec zona afectată. Vă mulțumim pentru lectură și nu uitați să distribuiti mai departe!