Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Asta este ceea ce niciun doctor nu ne-a spus despre cuisoare! De ce oare sa tina departe de noi aceste avantaje uimitoare?

Fără îndoială, natura în fiecare zi ne surprinde mai mult, este incredibila cantitatea de amestecuri, shake-uri, infuzii, printre altele, pot fi pregătite fie cu: fructe, ierburi, uleiuri și alte alternative oferite de mama natura.

De aceea, aceasta ar trebui să fie îngrijită sau păstrată pentru a putea profita din plin de ea.

Încă o dată, aici ne dăm seama că bunicii au avut dreptate să se asigure că „totul natural este mai bun” și că în vremurile lor totul a fost rezolvat cu rețete de casă și astăzi cunoaștem retetele.

Că ele sunt făcute cu aceste ingrediente naturale nu provoacă nici un fel de deteriorare a corpului și mai ales sunt alternative economice și accesibile pentru mulți.

Deși știința progresează fără îndoială în lupta împotriva diferitelor boli, există produse care sunt create, pe lângă faptul că sunt foarte costisitoare, de obicei provoacă efecte secundare în organismul pe care îl face.

„Remediul sa fie mai rau decat boala” și de aceea experții recomandă acum medicina naturală ca o opțiune destul de sigură pentru vindecarea multor afecțiuni.

Așa cum am spus înainte, „naturalul este încă cel mai bun”, de aceea în această publicație vom vorbi despre proprietățile medicinale pe care le au cuișoarele in organism, continuați să citiți și veți ști.

Cuisorul este o plantă aromatică indigenă Indoneziei, este folosită pentru a da putina dulceata unor alimente dulci, cum ar fi celebra budincă de orez, iar această planta are avantaje mari pentru sănătate pe care vi le vom spune mai jos:

Utilizări medicinale ale cuisoarelor:

  1. Ameliorează greața și stomacul deranjat: amestecat cu miere
  2. Elimină problemele de flatulențe și gaze: Infiltrarea cuielor dulci fierte.
  3. Combate amețeli: Se dizolvă o lingură de cuisoare în 1L de apă.
  4. Calmeaza durerile de urechi: amestecați o lingură de cuișoare dulci cu ulei de susan, apoi încălziți până când amestecul este cald și aplicați o picătură la ureche.
  5. Reduce contracțiile: Aplicați uleiul de cătină ușor pe burtă.
  6. Infecții dentare: Se amestecă o lingură de cuisoare cu ulei calmanant și se aplică o picătură de acest compus pe dinții care au nevoie.
  7. Acesta oprește cancerul și ridică trombocitele, luând din când în când acest suc natural.
  8. Ameliorează simptomele diareei, elimină paraziții intestinali, calmează durerile de cap, reduce fungul și piciorul atletului.

Acum, că știți toate avantajele care pot fi obținute prin adăugarea de cuișoare la viața dvs., integrati-le in dieta pentru a vă întări sănătatea.