Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Cum poti sa elimini mirosul neplacut de urina din baie? Acest truc este cea mai buna solutie

Baia ta miroase a urină? Nu vă faceți griji – toți am trecut prin asta. Știi cum să elimini acest miros neplăcut? Dacă nu, sunteți la locul potrivit – vă vom arăta cum să eliminați acest miros eficient fără a utiliza produse chimice dăunătoare.

Uneori, baia miroase neplacut și se pare că nu merge sa o rezolvi cu nimic. O soluție este de a curăța baia în fiecare zi, dar acesta este un proces consumator de timp, să nu mai vorbim că este obositor. Puteți, de asemenea, petrece ore de curățare a băii și mirosul încă nu va dispărea. Dacă ați încercat deja ceva și nimic nu funcționează, nu fi deprimat – vă vom arăta o soluție eficientă care vă va ajuta să scapați de miros.

Când vă curățați toaleta, verificați întotdeauna partea inferioară a scaunului – mirosul ar putea să vină de acolo. Dacă aceasta este problema, turnați o oțet de cidru de mere pe ea, apoi puneți mănușile de cauciuc și curățați-o;

Dacă mirosul persistă, verificați dopul de cauciuc sau silicon între toaletă și podea – ar putea fi uzat și scurs, cauzând mirosul rău al băii;

Verificați toate conexiunile vasului de toaletă – dacă este uzat sau rupt ceva, trebuie să îl înlocuiți;

Curățați-vă bine baia și amintiți-va – uneori, produsele de curățare naturală funcționează mai bine decât cele comerciale. Încercați următoarele – amestecați și o parte din bicarbonat de sodiu, 2 părți apă oxigenată și câteva picături de otet de cidru de mere și utilizați amestecul pentru a curăța bolta toaletei și întreaga baie;

Reînnoiți bureții, periile de curățat toaletă și deșeurile pot deseori, în special cele care vin în contact cu toaleta. Dacă nu le înlocuiți des, curățați-le în mod regulat.
Iată cum să pregătiți un absorbant natural care să vă ajute să primiți o miros de oră în casa dvs.:

INGREDIENTE

3-5 cuișoare

Praf de copt

O bucată de țesătură

INSTRUCȚIUNI

Umpleți sticla în jumătate cu bicarbonat de sodiu, apoi adăugați cuișoarele și câteva picături de ulei esențial preferat, dacă doriți. Acum puneți o bucată de țesătură în ea și fixați-o cu o bandă de cauciuc în partea superioară. Acest truc simplu va absorbi cu ușurință orice fel de miros în casă, inclusiv mirosul de urină din baie. Încearcă-te singur și vei fi uimit de rezultate!

După cum puteți vedea, baia dvs. nu trebuie să miroasa rău – există o mulțime de trucuri simple care vă pot ajuta să eliminați mirosul. Baia este un loc important în casa dvs. și ar trebui să fie mereu curat și mirositor proaspăt. Din acest motiv, încercați oricare dintre trucurile menționate mai sus și suntem siguri că le veți iubi.