Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Am folosit acest remediu inainte de a merge la culcare, timp de o luna. Grasimea de pe burta a disparut. Mai jos iti las remediul

Îndepărtarea grăsimii abdominale este unul dintre pașii dificili de făcut. De fapt, cele mai multe sfaturi de slăbire duc la eșec, făcând mulți oameni foarte dezamăgiți. Prin înțelegerea bine a metabolismului, putem crea oportunități mai mari de reducere a grăsimii abdominale.

Începeți să vă reduceți burta, consumând acest lucru înainte de a merge la pat

Metabolismul este definit ca procesele fizice și chimice care se produc continuu în corpul organismului. Rata metabolică este diferită pentru fiecare organism, în funcție de mai multe aspecte, cum ar fi vârsta, masa musculară și sexul. La om, metabolismul la bărbați tinde să fie mai rapid decât la femei. Dar putem crește metabolismul fără să ne referim la sex.

Am putea folosi o băutură din ingrediente naturale după cum urmează:

Această băutură este o combinație de castraveți, pătrunjel sau cilantru, lămâie, ghimbir, Aloe Vera și apă. Castraveții conțin doar patruzeci și cinci de calorii, făcându-l potrivit pentru a fi utilizați ca ingredient al băuturilor cu conținut scăzut de calorii.

Pătrunjelul conține, de asemenea, mai puține calorii si o varietate de elemente valoroase, cum ar fi mineralele, vitaminele și agentul antioxidant, pentru a preveni deteriorarea produselor alimentare consumate și stocate în organism.

Combinația dintre toate aceste componente este foarte utilă pentru a menține conținutul de apă fără a cauza probleme digestive, cum ar fi balonarea.

ingrediente:

– un castravete

-pătrunjel

– o lămâie

– o lingură de ghimbir proaspăt

– o lingura de suc de aloe

– un pahar de apă

Ghimbir

Ghimbirul este o planta termogenica care poate creste temperatura corpului si poate preveni constipatia. Diferite studii au arătat că consumul regulat de ghimbir poate crește rata metabolică a organismului.

Lămâie

Lămâia ajută organismul să îndepărteze toxinele care vin împreună cu alimentele. Eliminarea toxinelor este strâns legată de rata metabolică a organismului. Cu cât mai multă otravă a fost eliminată, cu atât metabolismul a produs mai repede.

Aloe vera

Sucul de Aloe Vera conține mulți antioxidanți care pot lupta împotriva radicalilor liberi din organism. În plus, consumul regulat de Aloe Vera reduce indicele de masă corporală și stimulează metabolismul mai rapid. Consumarea sucului de Aloe Vera înainte de culcare poate crește arderea caloriilor în timpul somnului.

Dacă consumați această băutură în mod regulat, atunci veți da corpului dvs. mai multă energie care derivă din creșterea ratei de metabolizare.