Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Scapa de riduri si de pielea imbatranita de pe fata ta, doar cu ajutorul acestor doua ingrediente – Un remediu foarte eficient

Pe măsură ce îmbătrânim, elasticitatea și etanșeitatea pielii noastre se diminuează semnificativ, ceea ce duce, la rândul ei, la riduri și pielea indesata.

Din fericire, puteți reduce în mod eficient ridurile și pielea îndesată cu ajutorul a două ingrediente simple.

Avem o rețetă uimitoare pentru dvs., care vă ajută la strângerea și întinerirea pielii, făcând pielea să arate mai tânără.

Primul ingredient este un albus de ou. Ouăle sunt cunoscute pentru beneficiile lor diferite și pentru capacitatea lor de a strânge pielea. Castraveții, pe de altă parte, pot regenera în mod natural pielea.

În plus, ele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv vitamina C și K, care pot distruge radicalii liberi responsabili de slăbiciunea pielii și a ridurilor.

Silica este ingredientul principal în castraveți. Este cunoscut pentru capacitatea sa de a preveni ridurile și de a susține creșterea țesuturilor de susținere.

Această rețetă este foarte ușor de pregătit. Urmați instrucțiunile de mai jos!

Indicatii:

În primul rând, ar trebui să coajați castravetele și să le tăiați în două jumătăți. Se taie una din jumătăți în bucăți mici și se pune într-un blender. Amestecați câteva minute pentru a pregăti un piure.

Puneți un filtru peste un castron și puneți pulpa pe el, pentru a putea scurge sucul. Utilizați o lingură pentru a o sparge și extrageți restul sucului. Apoi, adăugați oul și asigurați-vă că se amestecă bine.

Ar trebui să aplicați amestecul pe zonele pe care doriți să le strângeți. Lăsați-o să stea timp de 15 minute, apoi clătiți-o cu apă rece. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă folosirea acestei măști de față o dată sau de două ori pe săptămână.