Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Ea a luat 3 linguri din acest remediu zilnic si iata ce s-a intamplat

Fără îndoială, oamenii au tendința de a greși. Și multe concepții greșite au devenit mituri. De exemplu, grăsimea și colesterolul sunt aproape ucigași pentru corpul uman. Între timp, oamenii de știință au arătat că atât colesterolul cât și grăsimile pot fi utile. Se pare că există două tipuri de colesterol: rău și bun.

Primul este că se acumulează în organism, aderă la pereții vaselor de sânge, înfundă arterele și provoacă arterioscleroză, boli coronariene și multe alte boli. Colesterolul bun, lipoprotein de înaltă densitate științific, purifică sângele de grăsime, excesul de pompare a colesterolului rău din celule și artere, într-un cuvânt, ajută organismul să scape de substanțe nedorite și nocive.

În scopul de a reduce nivelul colesterolului rău și de a crește prezența bunului, medicii recomandă două moduri: dieta și exercițiile fizice. Dacă este posibil, carnea roșie, grasă, trebuie înlocuită cu carne slabă, precum și carne de pui sau curcan. Dar nu uitați că există o pasăre care nu are nevoie de piele, care conține o cantitate incredibilă de grăsime. Dacă supa este gătită, de asemenea, preferați carnea cu conținut scăzut de grăsimi, o treime din colesterolul din carne se duce în bulion.

Includeți ceapa și usturoiul în dieta dvs. și nu numai în timpul iernii, ci și în alte sezoane. Aceste plante nu numai că nu conțin colesterol, dar intervin și în formarea cheagurilor de sânge. Și proprietățile sale nu sunt distruse chiar și în timpul procesului de gătit și prăjire. Și vorbind despre usturoi, vă aduc o rețetă de două ingrediente, care vă vor ajuta să eliminați grăsimea „proastă” acumulată în corp și burtă.

ingrediente:

-12 catei de usturoi

– Un litru de vin roșu

-500 gr sticlă de sticlă cu capac.

Mod de preparare:

– Trebuie să coaceți și să tăiați usturoiul în 4 bucăți.

– Puneți usturoiul în borcanul de sticlă și adăugați vinul roșu.

– Puneți borcanul strâns și lăsați-l într-un loc unde soarele strălucește.

– Fiecare zi agitați borcanul și faceți acest lucru timp de două săptămâni.

Modul de utilizare:

– Luați o lingură de acest sirop, de 3 ori pe zi.

– Trebuie să faci asta pentru o lună întreagă.

-Restați cel puțin 2 luni și reporniți-o dacă considerați necesar.

La sfârșitul lunii veți vedea o schimbare semnificativă și pozitivă pentru sănătatea și silueta dvs. Dacă preferați, mergeți la medic pentru a efectua un test de sânge. Un alt sfat este de a face o imagine a înainte și după și măsurătorile taliei, astfel încât să puteți verifica beneficiile.