Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Uite ce spune culoarea menstruatiei cu privire la sanatatea ta

Menstruația este un lucru normal pentru orice femeie, dar această perioadă este adesea dureroasă. Dar nu vom discuta cât de dureroasă este menstruația pentru că vom discuta cum ne poate spune menstruația despre sănătatea noastră.

Aceasta este ceea ce spune perioada ta despre sănătatea ta

Potrivit dr. Alisa Vitti, un consilier nutrițional și expert în domeniul sănătății holistice, pentru a verifica culoarea și fluxul, putem deduce din perioada menstruală. Ea a formulat trei tipuri de culori după cum urmează:

• Afine congelate

• Gem de căpșuni

• Suc de merișoare

Textura de afine congelate arată niveluri ridicate de estrogen care determină ciclul de performanță mai greu decât ar trebui să fie.

Pe de altă parte, textura, cum ar fi gemul de capsuni, indică niveluri scăzute de estrogen și cicluri întârziate.

Acesta din urma este o textura similara cu sucul de afine si acesta este un ciclu perfect care semnifica sanatatea.

Dacă aveți pete de sânge, atunci este greșit și ar trebui să consultați un medic cât mai curând posibil.

Stresul poate fi cauzat de un dezechilibru hormonal între estrogen și progesteron, care în unele cazuri este susținut de ovare disfuncționale, tulburări ale glandei tiroide și controlul nașterilor.

Petele de sânge pot fi, de asemenea, cauzate de o infecție care este unul dintre primele semne de cancer de col uterin sau cancer ovarian.

Crampe menstruale

Ai suferit vreodată de crampe menstruale? Crampele sunt de obicei numite dismenoree care arată niveluri excesive de prostaglandine. Acest hormon declanșează inflamația și durerea.

Cu toate acestea crampele sunt naturale și nici una din perioadele menstruale care nu provoacă durere.