Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Utilizezi turmeric? Atunci trebuie sa stii aceste lucruri despre el. Uite ce alte intrebuintari are

Turmeric este cunoscut pentru a fi foarte util într-o varietate de metode tradiționale de tratament, în special din India și China.

Acest condiment conține proprietăți antiinflamatorii capabile să trateze o varietate de boli, cum ar fi icter, balon abdominal, urină sângeroasă, durere toracică, colică și unele tipuri de sângerări.

Curcumina, compusul activ din turmeric, este responsabil pentru efectele de vindecare ale turmericului. Curcumina este considerată mai puternică decât Motrin, una dintre medicamentele populare pentru inflamatorii.

Turmeric este utilizat pentru a trata IBD, cum ar fi colita ulceroasă și Crohn. Turmeric este, de asemenea, o parte din tratamente tradiționale de cancer. Turmeric are un efect de vindecare asupra unor boli, cum ar fi accident vascular cerebral, boli de inima, la Alzheimer. Iată câteva modalități care se pot face în utilizarea turmericului sau a șofranului:

Testare colorată liberă pentru substanțe chimice:

Se prepară 1 ceașcă de apă și se adaugă 5 linguri de turmeric. Se amestecă bine și se fierbe o oră.

Masca:

Pregătiți 1 lingură de turmeric, 1 linguriță de miere și 1 linguriță de apă. Combinați-le și veți avea masca. Aplicați pe piele timp de 3 minute și clătiți bine.

Albirea dinților:

Pregătiți 3 linguri de nucă de cocos moale, 2 linguri de bicarbonat de sodiu și 1 linguriță de turmeric și amestecați-le până când obțineți o pastă. Aplicați pe dinți.

Piele stralucitoare:

Se amestecă 1 albus de ou, 1/3 lingură de turmeric, 1/2 linguriță de suc de lămâie și se aplică amestecul timp de 10 minute.

Tratament anti-mătreață:

Se amestecă uleiul de cocos și curcuma și se aplică pe scalpul tău timp de 15 minute.

Dureri articulare:

Se amestecă sarea himalaya și curcuma folosind un raport de 1: 2.

Aplicați pe zona afectată și faceți până la o oră pe zi. Veți putea minimiza umflarea.

Dezinfectați tăieturile minore și rănile:

Spălați-vă tăietura și presărați pulberea de curcumă pe ea înainte de bandaje

Ameliorarea arsurilor solare:

Combinați curcuma cu Aloe Vera și aplicați amestecul pe durerea cauzată de arsură.