Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Daca este consumata seara, aceasta bautura te ajuta sa slabesti in timp ce dormi

In doar o singura saptamana, poti sa ai o silueta de vis cu ajutorul unui suc pe care il prepari acasa. Ingredientele acestei bauturi iti accelereaza metabolismul, de aceea este indicat sa o consumi inainte de somn.

Este recomandat sa o bei in loc de cina pentru cateva saptamani. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Ingrediente necesare:

2 fructe de grapefruit

1 lingura de ghimbir ras

1 lingura de otet de mere

Curata grapefruitul de coaka si amesteca in storcator cu celelalte ingrediente. Bea timp de 7 zile, apoi fa o pauza de o saptamana.

Grapefruit-ul, roz, rosu si galben, contine foarte multa vitamina C motiv pentru care se recomanda consumul zilnic. Oricat de bune si sanatoase ar fi fructele, consumate in cantitati mari pot produce anumite dezechilibre in organism.

Atentie insa, nu este recomandat a se lua odata cu medicamentele datorita interactiunii acestora cu substantele fructului. Daca se intampla totusi asa, trebuie sa stiti ca exista si ceva efecte adverse.

Grapefruit-ul este un fruct citric mai mare ca dimensiune decat portocala si lamaia, cu un miez zemos si amarui. Francezii ii spun pomelo. El reprezinta o incrucisare intre portocala si pomelo.

Cunoscut stiintific si drept „citrus paradisi – fructul paradisului”, grapefruit-ul s-a crezut ca este o alta varietate de pomelo, pana la jumatatea secolului 19. A fost descoperit in Barbados.

A fost denumit asa deoarece creste agatat, precum strugurii. Abia la inceputul secolului 20 a inceput sa fie cultivat la scara larga. Marile sale beneficii au fost recunoscute abia in anii ’70, in urma unei cure de slabit devenita populara.