Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Curata baia chiar acum cu acest remediu natural – Efectele sunt garantate

Doamnelor, chiar cred că toți suntem de acord cu un lucru – baia este cel mai greu de curatat, nu? Și, de asemenea, cred că acesta este principalul motiv pentru care multe femei din întreaga lume cumpără și folosesc întotdeauna produse de curățare diferite, care sunt încărcate cu tot felul de substanțe chimice nocive și materiale toxice, ceea ce le poate afecta sănătatea. Dar adevarul real este ca trebuie sa incetezi sa folosesti aceste produse de curatare comerciala, pentru ca sunt incarcate cu substante chimice si pot fi foarte periculoase.

Deci, pot să vă pun o întrebare simplă – vrei un truc simplu pentru curățarea calcarului de duș, baie sau bucătărie? Ei bine, dacă răspunsul dvs. este da, atunci ar trebui să citiți cu siguranță articolul de mai jos. Acest remediu de curățare de uz casnic funcționează excelent și necesită doar 3 ingrediente simple pe care probabil le aveți deja în dulapul de bucătărie: bicarbonat de sodiu, suc de lămâie și oțet alb. Veți fi uimiți de rezultate. Acest produs natural de curățare vă va ajuta să curățați chitul între plăci – fără efecte secundare.

Notă: acest remediu de casă este foarte simplu și ușor de făcut. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile simple.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

5 litri de apă

½ bicarbonat de sodiu

1/3 cesti de suc de lamaie

¼ ceașcă de oțet de alcool

Directii:

Iată ce trebuie să faceți – mai întâi, trebuie să adăugați bicarbonatul de sodiu în apă, amestecați-l bine. După aceasta, trebuie să adăugați sucul de lamaie și, după aceea, turnați încet oțetul. Așteptați până când reacția chimică se va termina și amestecul dvs. va fi gata de utilizare. Cum se utilizează – aplicați acest amestec pe plăcile dvs. cu o sticlă de pulverizare sau cu un burete și frecați-l cu o perie. Și ai încredere în mine – vei fi uimit de rezultate.