Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Cum să utilizați ulei de ricin pentru a elimina cataracta și pentru a îmbunătăți vederea

Potrivit datelor statistice ale Academiei de Oftalmologie din SUA, aproximativ 24,4 milioane de persoane de 40 de ani suferă de cataractă numai în SUA, ceea ce este destul de îngrijorător. Toată lumea care are o cataractă știe că aceasta poate fi o condiție dificilă și vă poate afecta calitatea vieții și până acum am crezut doar că o intervenție chirurgicală poate repara afecțiunea și poate restabili vederea.

Cu toate acestea, în articolul de astăzi am dori să discutăm despre o metodă alternativă de tratament care vă va ajuta să eliminați în mod natural cataracta, fără a avea nevoie de o intervenție chirurgicală și să vă restabiliți vederea.

Informații de bază despre cataractă

Am crezut că cataracta este o afecțiune care afectează numai persoanele în vârstă, dar devine o condiție mai răspândită și în rândul populației tinere. Acesta este rezultatul stilului de viață nesănătos pe care îl conducem, alimentația necorespunzătoare, fumatul excesiv și așa mai departe. Cele două cauze principale ale cataractei sunt daune oxidative și leziuni ale radicalilor liberi. Această afecțiune degenerativă a ochilor duce la o vedere încețoșată, o vedere deteriorată, mai ales pe timp de noapte și în unele cazuri extreme poate chiar duce la orbire.

Potrivit oamenilor de stiinta, nivelurile scazute de antioxidanti pot creste semnificativ riscul de cataracta, insa cel mai bun lucru este ca puteti intarzia sau chiar evita interventia chirurgicala a cataractei doar prin mentinerea glutatiunii la un nivel inalt. Glutationul este cel mai important antioxidant din corpul nostru.

Deci, tot ce trebuie să faceți este să consumați o mulțime de alimente bogate în antioxidanți și veți putea să evitați și să tratați cataracta și alte probleme similare ale ochilor.

Eliminarea cataractei fără chirurgie

Cataracta avansată poate fi reparată numai cu o intervenție chirurgicală și nu există nicio cale în jurul acesteia. Cu toate acestea, pentru cataracta care nu a avansat încă și sunt în stadii incipiente, puteți beneficia de câteva ingrediente naturale care vă pot îmbunătăți starea.

Un astfel de ingredient este uleiul de ricin, un uimitor ulei cu multe beneficii pentru sănătatea și frumusețea dumneavoastră. Uleiul de ricin poate ajuta la tratarea ochilor uscați, miopie și amețeli, degenerescență maculară și conjunctivită.

Acum că știm că oxidarea este principalul vinovat pentru majoritatea problemelor oculare, știm că putem preveni astfel de probleme consumând pur și simplu mai multe alimente bogate în antioxidanți.

Uleiul de ricin a fost folosit de vindecătorii holistice timp de secole pentru inversarea cataractei, îmbunătățirea vederii și multe alte condiții. Dar aveți grijă, deoarece există câteva tipuri de ulei de ricin pe care dacă utilizați greșit ar putea avea efecte secundare serioase.

Ce tip de ulei de ricin să utilizați?

Cea mai bună alegere pentru acest tratament este ulei de ricin 100% organic, pur, presat la rece și fără hexan. Cumpărați-l dintr-un magazin de încredere pentru a vă asigura de calitatea sa. Sunt de obicei vândute în sticle și cu un aplicator de picături.

Cum și când să utilizați ulei de ricin

Tratamentul este simplu si usor, doar adaugati o picatura de ulei direct in ochi, o data pe zi si cel mai bine este sa o faceti inainte de a merge la culcare deoarece ar putea cauza o vedere neclara. Puteți găsi cruste la colțurile ochilor dimineața, dar nu vă faceți griji, deoarece acest lucru este normal. Spălați-vă doar ochii cu apă caldă și continuați tratamentul.

Mulți oameni au încercat metoda și spun că este foarte eficient. Unii spun că le-a ajutat instantaneu, alții că a durat câteva zile, dar toate au cunoscut o îmbunătățire semnificativă.

Începeți să o aplicați trei nopți la rând și să vedeți cum este. Dacă nu există îmbunătățiri, opriți tratamentul, deoarece nu este potrivit pentru problema pe care o aveți și vizitați un medic. Uleiul de ricin nu vă va face rău, dar dacă este ineficient, nu are rost să-l utilizați.