Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Cum să plantezi si sa crești cu ușurință un copac organic de lămâie chiar la tine acasa. Totul e foarte simplu si de acum stii ce mananci!

Dacă sunteți pro mâncare sănătoasă și sucuri, veți fi mai mult decât fericiți să cititi acest articol.

Am oferit o instrucțiune detaliată despre cum să cresteti lămâi în grădina dvs. de acasă. Tot ce ai nevoie este doar câteva semințe.

Cumpărați lămâiele dintr-o sursă de încredere și asigurați-vă că sunt organice. Majoritatea copacilor de lamaie sunt altoiți, ceea ce înseamnă că lămâile sălbatice cresc din semințe. Utilizați-l ca bază pentru a vă altoi planta. În acest fel veți obține o mulțime de fructe mari și suculente.

Citiți cu atenție instrucțiunile:

Scoateți semințele din lămâi cu ajutorul unui cuțit, dar aveți grijă, aveți nevoie de semințe pentru a fi întregi, altfel nu le puteți folosi. Spălați pulpa.
Împărțiți semințele în jumătate cu ajutorul unghiilor. Plantați semințele într-o oală mică și apăți solul. Așezați un prosop de hârtie pe partea superioară pentru a o menține umeda.
Odată ce plantele cresc suficient, transferați-le în grădina dvs.

Lămâiele sunt denumite „super-alimentate”. Puteți să le folosiți în multe feluri. După cum știți cu toții, apa cu lamaie este un favorit absolut. Având în vedere beneficiile pentru sănătate, creșterea unui pom de lămâi este de fapt o „necesitate”.

Lămâii sunt bogate în acid citric, care este o formă de vitamina C. S-a dovedit că sporește absorbția calciului în organism.

Aceste fructe citrice conțin flavonoide unice, care asigură o excelentă prevenire a distrugerii radicalilor liberi și a cancerului. Antioxidanții din lămâi protejează de asemenea sistemul cardiovascular și întăresc sistemul imunitar.

Dacă vă confruntați adesea cu infecții ale tractului urinar și indigestie, utilizați lămâi în loc de orice medicament convențional.

Având în vedere că lămâile sunt bogate în vitamina C, acordati mai multă atenție în privința administrării acestor vitamine, altfel puteți rămâne cu disconfort intestinal și diaree.