Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Corpul tau are nevoie de detoxifiere chiar acum – Aceasta baututra iti vine in ajutor

In adevăr, detoxifierea ne permite să exterminăm toxinele din organism care nu lasă absorbția adecvată a nutrienților.

Componentele cancerigene sunt de asemenea eliminate prin detoxifiere.

Deci, nu uitați să citiți acest articol, unde vă vom arăta cum să preparați o băutură de castravete fabuloasă care vă detoxifică organismul în mod natural și cel mai bine este că veți obține și alte beneficii.

Dintre acestea, menționăm: îmbunătățirea sistemului imunitar, curățarea corpului dumneavoastră de toxine, accelerarea metabolismului și, în același timp, ajută la eliminarea grăsimilor stomacale.

Cu adevărat, grăsimile stomacului sunt aliate cu diabetul, hipertensiunea arterială și bolile cardiovasculare. Diferite studii confirmă legătura dintre grăsime și burtă și diabetul de tip 2.

Elimină excesul de grăsime în burtă.

Potrivit studiului publicat în revista Hearth, excesul de grăsime din burtă este cauza insuficienței cardiace bruște. Dacă doriți să pierdeți grăsimea abdominală, veți începe cu siguranță să vă exersați în mod constant și să mâncați alimente sănătoase.

Acum, vă vom arăta rețeta pentru o băutură incredibilă, care are următoarele ingrediente foarte eficiente în arderea grăsimilor și vă va ajuta să vă atingeți obiectivul.

ingrediente:

– 1/2 lămâi

-1 castravete

– 1 lingurita de ghimbir ras.

– Un buchet de patrunjel.

-1 / 3 ceașcă de apă

Pregătirea și utilizarea:

Când aveți ingrediente la îndemână, asigurați-vă că sunt foarte curate. Este nevoie de totul la blender sau extractor până când reușiți să-l păstrați lichid. Ia-o imediat înainte de a dormi.

De ce acest suc funcționează atât de perfect pentru a pierde în greutate?

Acest lucru se întâmplă din cauza componentelor fiecăruia dintre ingredientele sale. Mai jos, explicăm fiecare în detaliu:

Lămâie: Contribuțiile nutriționale ale lămâii sunt complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, PP), vitamina C în cantități mari și vitamina P, precum și minerale precum potasiu, magneziu, fier și fluor, suficientă apă și o anumită fibră. Cantitatea sa calorică scăzută, 40 de calorii pe sută de grame, îl face un fruct ideal pentru dietele cu conținut scăzut de calorii.

Ghimbirul este o plantă care a fost folosită de mai mult de 5000 de ani, un medicament tradițional foarte popular în China și India. Vă spunem care sunt proprietățile ghimbirului și beneficiile rădăcinii de a pierde în greutate.

Pătrunjel: este o plantă aromatică ale cărei proprietăți ne dau nenumărate beneficii. Unul dintre ei este responsabil, în principal, pentru a ne ajuta să purificăm organele vitale, datorită proprietăților sale devine un mare ajutor pentru a trata și controla hipertensiunea, este, de asemenea, un puternic antioxidant.