Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Cateva picaturi din acest remediu si auzul tau se va imbunatati cu pana la 60%

Un număr mare de persoane suferă de probleme auditive și pot afecta dramatic activitățile regulate și pot reduce calitatea vieții.

Deși mulți oameni se adresează tratamentelor convenționale și medicamentelor pentru a trata această afecțiune, aceste produse adesea nu dau rezultate semnificative și sunt ineficiente. Acesta este motivul pentru care vă vom arăta un remediu incredibil de eficient din punct de vedere natural, care s-a dovedit științific că recuperează 60% din auz. Usturoiul este ingredientul principal al acestui remediu natural, deoarece deja știm că este ambalat cu nenumărate beneficii pentru sănătate și proprietăți avantajoase.

Pregătirea remediului la domiciliu

 

Ingredientele de care aveți nevoie:

Ulei de masline

4 catei de usturoi

O pipeta

Bumbac sau tifon

 

Pregătirea și utilizarea:

 

Asigurați-vă că curățați bine usturoiul înainte de a-l pisa. Se pune usturoiul tocat într-un borcan, apoi se adaugă uleiul de măsline extra virgin și se sigilează bine. Lăsați-l să stea pe un loc luminat timp de 1-2 zile, dar asigurați-vă că îl țineți departe de lumina directă a soarelui.

După 2 zile, presați uleiul și depozitați-l într-un loc întunecos și rece.

Pentru a utiliza remediul, puneți 3-4 picături în urechea dureroasă și închideți urechea folosind tifon sau bumbac, apoi lăsaț să se odihnească până când observați ameliorarea și ameliorarea durerii. Repetați acest tratament pe bază zilnică până când această afecțiune dispare în cele din urmă.