Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

BELIVE IT OR NOT, USE FROZEN LEMONS AND SAY GOODBYE TO DIABETES, TUMORS, OVERWEIGHT

Sa spui că lămâiele sunt super-alimente este o subevaluare. Nu numai că acestea adaugă o aromă abundentă la o varietate de feluri de mâncare, dar și oferă o tonă de beneficii pentru sănătate.

Flavonoidele din suc se spune că conțin antioxidanți, motiv pentru care lămâiele sunt utile în tratarea atât de multor condiții și condiții.

Sucul lămâiilor nu vă va oferi maximum de beneficii, așa că vă sugerăm să le înghetați. Acest articol vă va ajuta să înțelegeți de ce această metodă este atât de bună pentru dvs.

Coaja de lămâie conține multe lucruri minunate. Compușii găsiți în coaja de lamaie au puterea de a stimula sistemul imunitar, de a normaliza nivelurile de colesterol și chiar de a preveni dezvoltarea cancerului.

Coaja acestui citrus oferă un efect puternic anti-microbian și se crede că împiedică infecțiile bacteriene și fungice. Acest lucru are o importanță deosebită în procesul de îndepărtare a paraziților și viermilor interne.

După cum știți, lămâiele reprezintă o parte esențială a fiecărei metode de detoxifiere, indiferent dacă pregătiți limonadă, apă de lamaie sau ceai de lămâie.

Beneficii pentru sănătate

Experții au asociat consumul de fructe și legume proaspete cu un risc redus de multe afecțiuni legate de stilul de viață. Vă oferim cele mai mari puteri de lămâie:

Prevenirea cancerului

Reducerea riscului de accident vascular cerebral

Tratament excelent al inflamației

Îmbunătățirea imunității

Prevenirea simptomelor de astm

Eficient împotriva bacteriilor dăunătoare

Prevenirea și tratamentul depresiei și stresului

Curata rinichii și ficatul

Înghețați lămâile

Spălați și dezinfectați lămâiele cu oțet organic de mere de cidru de mere sau cu bicarbonat de sodiu.

Clătiți-le bine cu apă și le ștergeți cu un prosop.

Înghețați lămâile peste noapte.

După ce observați că sunt complet înghețate, dati pe razatoare întreaga lamaie. Da, pulpă, coajă, semințe și tot.

Transferați lămâile tăiate în tăvi de cuburi de gheață și păstrați-le în congelator. În acest fel, le puteți folosi ori de câte ori aveți nevoie de o sugestie de citrice.

Apoi, utilizați-o pentru orice mâncați. Coaja de lămâie va da un gust mai puternic preparatelor dvs. Adăugați niște coaja de lămâie rasă la salate, supe, iaurt, sosuri de paste sau înghețată de casă.

Adăugați o lingură de lămâie rasa la smoothie, suc sau ceai. Merg bine și în produsele de panificație. Foloseste-ti imaginația, există milioane de moduri de a utiliza lămâia rasa.