Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Bea acest preparat pentru a curata definitiv paraziții din intestin

1. Reduce inflamația

Chiar dacă inflamația acută în organism este benefică, inflamația cronică cu siguranță nu este. Turmeric are capacitatea de a menține inflamația acută în controlul și relive inflamația cronică.

Cu alte cuvinte, poate trata diferite boli inflamatorii, inclusiv artrita, boli de inima si Alzheimer.

2. Bogat în compuși bioactivi cu proprietăți medicinale

Curcumina, compusul activ în turmeric, are proprietăți antiinflamatoare puternice. Mai mult, turmericul este ambalat cu alți compuși bioactivi care pot trata diferite afecțiuni.

3. Îmbunătățește funcția creierului și reduce riscul de probleme mentale

Curcumina poate îmbunătăți funcția creierului și poate preveni diferite procese degenerative prin creșterea nivelurilor hormonului BDNF din creier.

4. Ajută la prevenirea cancerului.

Studii recente susțin că turmericul poate preveni creșterea și răspândirea celulelor canceroase.

5. Se luptă împotriva depresiei.

Utilizarea regulată a turmericului poate regla hormonii din creier, care, la rândul său, vor combate depresia și alte afecțiuni.

Acestea sunt unele dintre multele beneficii pentru sănătate ale turmericului. Chiar dacă turmeric poate oferi multe beneficii pe cont propriu, este chiar mai eficient atunci când este utilizat cu alte ingrediente sănătoase.

În acest scop, avem o băutură super-sănătoasă pentru dvs. Pe lângă utilizarea turmericului, ar trebui să folosiți și oțet de cidru de mere. ACV poate lupta împotriva paraziților în organism și poate preveni infecțiile și problemele digestive.

Această lovitură turmerică nu numai că va stimula sistemul imunitar, ci va îmbunătăți digestia și va trata pirozisul.

Mulți experți au spus că un intestin sănătos este extrem de important pentru un sistem imunitar sănătos. Există o legătură între cele două sisteme, deci atunci când nu funcționează corect, celălalt suferă.

Cel mai bun lucru este că puteți restabili sănătatea intestinului prin adăugarea de probiotice la dieta dumneavoastră. Deci, aveți o alegere perfectă – ACV!

Oțetul de cidru de mere este cunoscut pentru capacitatea sa de a lupta împotriva bacteriilor în organism, în timp ce turmericul poate reduce inflamația. Rețeta include, de asemenea, piperul de cayenne care are proprietăți puternice antiinflamatorii și antiseptice.

Cum se prepară:

Ingrediente necesare:

4 cesti de apa (filtrata)

¼ cană ACV

¼ ceașcă de miere

1/8 linguriță de piper de cayenne

1 lingurita de turmeric pulverulent

Indicatii:

Aduceți apa la fierbere. Apoi, scoateți-l din căldură și adăugați miere, turmeric, piper de cayenne și oțet de cidru de mere.

Asigurați-vă că se amestecă bine. Așezați amestecul în frigider. Se recomandă să beți un pahar din ea în fiecare dimineață!