Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Consum-o inainte de culcare! Uite cum se prepara bautura care te face sa slabesti fara efort!

Procesul de a pierde greutate aproape întotdeauna începe cu reducerea numărului de calorii pe care le consumați și creșterea numărului de calorii pe care le ardeți. Metoda cea mai rapida de ardere a caloriilor este activitatea fizică, astfel încât exercițiile fizice merg împreună cu o alimentație sănătoasă în scăderea în greutate.

Atunci când corpul dumneavoastră se confruntă cu un deficit caloric, trebuie să se întoarcă la surse stocate de energie pentru a-și satisface nevoile calorice.

Majoritatea caloriilor excesive ale organismului sunt stocate ca grăsimi, iar scopul majorității oamenilor de a pierde în greutate este să dea jos grăsimea.

Odată ce organismul își consuma energia preluata de la alimente, începe să folosească rezervele pe care le are, iar acumulările de grăsimi încep să scadă.

Consumați numai un pahar din sucul următor înainte de a dormi și veți scădea semnificativ nivelul de grăsime – în special, grăsimea abdominală.

În timp ce dormim, metabolismul nostru este foarte lent. Această băutură conține ingrediente care vor stimula metabolismul și vă vor arde grăsimile în timpul nopții.

Deoarece ingredientele din băutură se dovedesc a accelera metabolismul, atunci când le consumați înainte de a vă culca, metabolismul dvs. continuă să funcționeze destul de mult.

Se recomandă să beți în loc de cină doar câteva săptămâni, veți fi uimiți de rezultate.

Ingrediente necesare:

– două grapefruituri

– o lingura de ghimbir ras

– o lingură de oțet de cidru de mere

Mod de preparare:

Îndepărtați pielea de la grapefruit și adăugați-o în blender împreună cu restul ingredientelor.

Consumați această băutură înainte de a lua masa în timpul zilei. Dar, este foarte recomandat sa bei seara, in loc sa mananci cina.

Repetati procedura timp de 7 zile, apoi faceți o pauză timp de 7 zile.