Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Apa cu ghimbir, unul dintre cele mai puternice remedii – iata cate beneficii poate aduce

Există destul de multe remedii care oferă o varietate de beneficii, inclusiv pierderea în greutate, dar apa cu ghimbir este considerată cea mai bună. Această băutură incredibilă poate accelera arderea grăsimilor în zonele critice ale corpului (talie, șolduri și abdomen) și vă poate îmbunătăți sănătatea pe mai multe niveluri.

Retetele de pierdere în greutate pe care le puteți găsi cu ușurință online rareori – cele mai multe dintre ele vă ajuta să piardă în greutate într-un timp scurt, dar veți ajunge la recuperarea greutate pierdut la fel de repede. Din fericire, apa cu ghimbir este o soluție pe termen lung care funcționează. De asemenea, este un agent de detoxifiere ideal care vă va curăța corpul de toxine, stimulând în același timp circulația și reducând inflamarea țesuturilor. Iată cum se pregătește:

Ingrediente

1,5 l de apă

Câteva felii subțiri de ghimbir

Suc de lămâie

Preparare

Se fierbe apa într-o oală, apoi se adaugă felii de ghimbir, se reduce căldura până la mic și se fierbe amestecul până ce ghimbirul se înmoaie (de obicei durează aproximativ 15 minute). Apoi, scoateți amestecul din căldură și lăsați-l să se răcească, apoi presați amestecul și beți-l.

Ghimbirul este unul dintre super-alimentele naturii. Este bogat în multe substanțe nutritive esențiale și oferă mai mult de un beneficiu pentru sănătate. Iată cum rădăcina vă îmbunătățește sănătatea generală:

Reglează nivelul colesterolului

Ghimbirul poate controla nivelul de colesterol, care este adesea cauza principală a bolilor de inimă, diabetului sau chiar a cancerului. Consumul de apă din ghimbir în fiecare zi poate reduce nivelul colesterolului seric în ficat și sânge, ceea ce va duce la o tensiune arterială mai stabilă. Băutura acționează ca un diluant puternic al sângelui, precum și va preveni formarea cheagurilor de sânge. Cu toate acestea, dacă sunteți deja pe diluanți de sânge, trebuie să evitați ghimbirul deoarece poate duce la pierderi de sânge.

Un agent puternic antiinflamator

Apa cu ghimbir poate reduce inflamația articulațiilor și poate reduce și umflarea și durerea. Băutura este foarte eficientă împotriva afecțiunilor inflamatorii, cum ar fi gută, artrită și reumatism, deci asigurați-vă că începeți să o beți astăzi.

Un puternic antioxidant

Ghimbirul este un antioxidant incredibil care poate lupta împotriva radicalilor liberi din organism și poate preveni o varietate de boli, inclusiv cancerul. Radicalii liberi pot cauza o mulțime de leziuni corpului dvs., motiv pentru care băutura ar trebui să facă parte din dieta dumneavoastră.

Un agent anti-cancer

Apa de ghimbir va inhiba dezvoltarea celulelor canceroase datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatoare. Conform mai multor studii, băutura este foarte benefică pentru diferite tipuri de cancer, inclusiv cancerul de prostată, de sân și de colon, de asemenea.