Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Am 45 de ani si mainile mele aratau ca la 70 pana cand prietena mea mi-a spus de acest remediu – Vezi despre ce este vorba

Folosim mâinile pentru a îndeplini aproape fiecare sarcină zilnică. Experții spun că mâinile noastre sunt una dintre primele zone din corpul nostru pentru a arăta devastările timpului. De ce … Ei bine, asta pentru că pielea de pe mâini este mult mai subțire decât cea de pe fața noastră; prin urmare, este chiar mai sensibil la semnele de îmbătrânire. Există, de asemenea, foarte puțină grăsime pe partea din spate a mâinilor, astfel încât atunci când fibrele de colagen și elastină încep să se descompună, are un efect vizibil. În combinație cu efectele dăunătoare ale spălării frecvente și expunerii constante la elemente, începe să înțeleagă de ce mâinile noastre necesită o astfel de îngrijire specială.

Mâinile tinere

Ou – experții spun că acest remediu puternic cu ouă vă va îmbunătăți elasticitatea. Este foarte simplu – în primul rând, trebuie să separați albușurile de ou și să le amestecați cu 1 lingură de miere. După aceasta, ar trebui să răspândiți acest amestec pe mâini cu o pensulă și lăsați-o să se usuce. În cele din urmă, spălați-l bine cu săpun și apă.

Cartof – acest remediu de cartofi de casă va face mâinile dvs. matasoase si netede. Este foarte simplu – în primul rând, ar trebui să obțineți un cartof mediu și să îl coaceți. Apoi faceți piure cu o furculiță și adăugați 2 linguri. de ulei de măsline, 2 lingurițe de miere și lapte și păstrați-le în frigider. Aplicați-l de 2-3 ori pe săptămână și lăsați-l să stea timp de 15 minute. În cele din urmă, spălați-vă mâinile cu apă și săpun.

Uleiul de trandafir – în primul rând, trebuie să știți că experții spun că acest ulei va oferi fermitate și elasticitate pe pielea îmbătrânită, și o va hrăni, de asemenea. Masați-vă mâinile pe zi cu acest ulei pentru a vă întineri și relaxa.

Mâinile cu pete

Lămâie și zahăr – cum funcționează acest lucru: ei bine, trebuie să luați ½ lămâie și să-i stoarceți sucul.

Se amestecă cu 2 lingurițe de zahăr și se utilizează ca exfoliați cu un masaj circular pentru a promova microcirculația. Apoi, spălați-le cu un săpun și apă rece. Și crede-mă, vei fi uimit de rezultate!

Cum sa iti hidratezi mainile

Uleiul de migdale – iată ce trebuie să faceți: ar trebui să vă dați mâinile în ulei de migdale. Puneți-le în apă rece și țineți-le timp de 5 minute, apoi uscați-le și aplicați o cremă grasă. Apoi, introduceți-vă mâinile în mănuși de bumbac și lăsați-o să stea peste noapte. Dimineața vor fi hidratate.

Gelul de petrol – este foarte simplu: trebuie doar să aplicați jeleu pe mâini! Apoi, ar trebui să vă puneți mănuși de bumbac și lăsați-o să acționeze peste noapte.

Ar trebui să evitați:

Nu vă mușcați unghiile – afectează pielea și reduce creșterea acesteia.

Asigurați-vă că evitați apa caldă! Da, ar trebui să evitați să vă expuneți frecvent mâinile la apă fierbinte, deoarece le va deshidratează. În schimb, utilizați apă caldă.

Și, asigurați-vă că vă protejați mâinile împotriva vremii reci – bine, trebuie să purtați întotdeauna mănuși pentru a le proteja de vremea rece, deoarece acestea sunt cele mai afectate. Sperăm că veți găsi acest articol util și nu uitați să îl împărtășiți cu prietenii și familia.