Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

De acum e foarte simplu! Amestecul de ulei de cocos si lamaie poate aduce parul la nuanta naturala, fara sa fie nevoie de vopsele costisitoare

Parul incaruntit este un coșmar pentru multe femei, deoarece acestea sunt considerate a fi primul semn al îmbătrânirii. Prin urmare, femeile sunt gata să încerce orice pentru a acoperi părul gri. Există multe produse și vopsele de păr, care il pot acoperi. Cu toate acestea, efectele lor sunt doar temporare și vin cu un număr mare de efecte secundare.

În primul rând, trebuie să știți că grajirea prematură a părului poate fi declanșată de numeroasele stări de sănătate și de alegerile dietetice slabe. De exemplu, această problemă cosmetică poate fi cauzată de fluctuațiile hormonale, fumatul, poluarea și stresul, utilizarea de produse de păr necorespunzătoare, răcelile cronice, sinuzita și tulburările tiroidiene. Mai mult, firele de par gri pot apărea ca urmare a cantităților mici de melanină.

Deci, în loc să utilizați produse pline de substanțe chimice dure, care fac mai mult rău decât bine, puteți încerca în schimb unele alternative naturale. Cel mai important lucru pe care ar trebui să-l faceți este să consumați o dietă sănătoasă și nutritivă. Mai mult decât atât, puteți încerca următorul remediu natural care se bazează pe două ingrediente disponibile și puternice.

 

Uleiul de cocos și amestecul de lămâie

ingrediente:

ulei de cocos organic (cantitatea va depinde de lungimea părului)
3 lingurite suc organic de lamaie, proaspăt stors
Instrucțiuni:

Ar trebui să amestecați cele două ingrediente până când obțineți un amestec omogen. Apoi, aplicați amestecul pe părul dvs. și masați-l în scalp. Lăsați-o să acționeze timp de cel puțin o oră. În cele din urmă, spălați-l cu un șampon ușor. Repetați acest tratament o dată pe săptămână.

De ce este acest remediu atât de benefic?

Cele două ingrediente folosite în acest remediu sunt unul dintre cele mai versatile și benefice daruri naturale. Uleiul de cocos este ambalat cu proprietăți antimicrobiene, acidul lauric și acizii grași cu lanț mediu, care pot trata și îmbunătăți starea părului. Prin urmare, uleiul de nucă de cocos poate condiționa scalpul, promova creșterea părului, întărește părul, tratează părul deteriorat și inversează părul cenușiu. În plus, se poate lupta împotriva mătcii și lasă părul neted și moale.

Pe de altă parte, sucul de lamaie poate împiedica incaruntirea prematură. Datorita vitaminei B, a vitaminei C si a continutului de fosfor, sucul de lamaie hraneste parul si trateaza cauza parului alb.