Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Afla cum poti obtine penicilina chiar la tine acasa. Aceasta metoda te ajuta sa economisesti bani si este si sanatoasa

În acest articol vom furniza informații relevante pentru economisirea bugetului. Pâinea simplă este una din ingredientele simple de uz casnic. Ceea ce vom spune în acest articol este faptul că pâinea simplă poate produce penicilină. Ar trebui să știți că mucegaiul verde dezgustător pe suprafața pâinii este Penicillium!

Cum putem obține penicilina la domiciliu

Să verificăm următoarele explicații!

Penicilina a fost descoperită pentru prima oară de Fleming. În jurul anului 1940 a început să producă culturi pure de bacterii de Penicillium notatum și Penicillium chrysogenum. Prin procesul biosintezei, elementele de mediu de cultură fungică au fost utilizate ca materie primă (precursor) în fabricarea penicilinei.

Standardizarea este determinată prin măsurarea potențialului său, exprimat în unități internaționale (UI, unități internaționale). 1 UI este cantitatea de activitate de 0,6 g de penicilină-G de sare sub formă de microcristal. Un gram de penicilină-G cristalină este echivalent cu 1667 unități Oxford.

Este utilă depășirea infecției; din păcate, trebuie să cheltuiți destul de mulți bani pentru a cumpăra penicilină pe piață. Iată câteva sfaturi pentru a obține de la propria dvs. pâine:

Puneți pâinea într-o pungă

Lăsați să se îngrozească prin spori

Tăiați pâinea în părți mici

Presăriți puțină apă pentru a crea umiditate

Monitorizați creșterea ciupercii

Veți avea mucegai verde pe suprafața pâinii

Opțiunea A

Culoarea verde este un semn de penicilină. Luați bucăți de pâine care au avut mucegai verde , adăugați o ceașcă de apă caldă și mâncați amestecul. Este posibil să aveți diaree, totuși puteți obține penicilină utilă pentru a depăși infecția din tractul digestiv.

Opțiunea B

Se separă matrița verde de pâine și se aplică direct pe rană. Avem această opțiune din Egiptologie unde ei (vechii egipteni) aplică miere pentru a proteja rana de infecție. Cu toate acestea, este mai eficace decât mierea și prin separarea mucegaiului verde și aplicarea acestuia pe rană, puteți preveni dezvoltarea ranii în ceva mai rău.