Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Afla care sunt beneficiile uleiului de nuca de cocos pentru tenul tau

Da, doamnelor și domnilor, mulți oameni din întreaga lume cred că uleiul de nucă de cocos este unul dintre ingredientele cele mai eficiente și benefice, când vine vorba de sănătatea și frumusețea ta – și eu sunt una dintre ele! Și putem spune cu ușurință că astăzi este ziua ta norocoasă, pentru că în acest articol vă vom arăta 7 moduri diferite și unice de utilizare a uleiului de nucă de cocos.

Crema de ras

Mai întâi de toate, trebuie să știți că crema de bărbierit convențională conține cantități mari de substanțe chimice nocive diferite. De aceea, vă recomandăm să evitați folosirea acestor creme de bărbierit pentru picioare sau sub-arme – și să utilizați în schimb ulei de nucă de cocos. Acest ingredient foarte sănătos este natural, ieftin, miroase bine și are efecte antimicrobiene puternice. De asemenea, vă va liniști pielea după bărbierit și pielea va fi strălucitoare și hidratată.

Îngrijirea pielii peste noapte

Este foarte simplu – trebuie doar să aplicați o bucată de nucă de cocos pe piele înainte de a vă culca.

Dimineața, veți observa că pielea dvs. va fi revigorată, netedă și complet curată. Veți fi uimiți de rezultate.

Uleiul de cocos are capacitatea de a pătrunde adânc în piele și vă va face pielea hrănită, moale și flexibilă.

Ulei de nucă de cocos – cremă de mâini

Cea mai bună modalitate de a evita, trata și preveni acest tip de problemă (mâinile uscate) este de a folosi această cremă de mână de ulei de nucă de cocos.

Această cremă de casă de ulei de cocos de casă va alimenta mâinile și le va face mai blând și mai moale. Și ai încredere în mine – vei fi uimit de rezultate.

Cremă de ulei de cocos

Știm cu toții că multe femei se confruntă cu această problemă estetică și toți doresc să găsească soluția cea mai bună și cea mai eficientă, care va rezolva problema. Doamnelor, trebuie doar să amestecați ulei de nucă de cocos și miere și să-l utilizați ca o cremă anti-celulită și să vă pregătiți să fiți uimiți.

Tratamentul pentru genele super luxuriante

Este foarte simplu – trebuie doar să aplicați ulei de nucă de cocos la genele înainte de culcare. Acest lucru este util mai ales dacă purtați machiajul ochilor, deoarece poate provoca pierderea parului și ruperea în timp.

Cuticule de înmuiere

Masați uleiul de nucă de cocos pe cuticule uscate, atârnate de unghii.

Varice

Ar trebui să masați vene varicoase cu ulei de nucă de cocos. Studiile spun că aceasta este o metodă excelentă pentru această problemă. Vă mulțumim pentru lectură și nu uitați să le împărtășiți!