Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Acest suc pe baza de fructe te ajuta sa iti controlezi diabetul zaharat si in acelasi timp sa albesti pana la 4 kilograme

Din păcate, mulți oameni din întreaga lume suferă de această problemă de sănătate. Ce este diabetul zaharat – diabetul este o afecțiune în care cantitatea de glucoză din sânge este prea mare, deoarece organismul nu o poate folosi în mod corespunzător. Iar motivul principal este că pancreasul nu produce insulină suficientă sau suficientă pentru a ajuta glucoza să intre în celulele corpului. Sau, insulina produsă de corpul dvs. nu funcționează corect.

Această condiție este cunoscută și ca rezistență la insulină. Ce este insulina – insulina este un hormon produs de pancreas. Funcția sa principală este menținerea nivelului adecvat al zahărului din sânge.

Permite glucozei să intre în corp și să fie transportată în celule, unde este transformată în energie – pentru mușchi și țesuturi. De asemenea, ajută celulele să stocheze glucoza, până când este necesar. Cel mai bun lucru este că există multe remedii diferite pentru a le controla și a le menține la un nivel normal.

-Suc 2

Veți fi șocați când vă spunem că peste 380 de milioane de oameni din întreaga lume sunt afectați de această problemă de sănătate. Astăzi, diabetul necesită mai multe vieți decât SIDA și cancerul de sân combinat – pretinzând viața unui american la fiecare 3 minute. Este o cauză principală de orbire, insuficiență renală, amputări, insuficiență cardiacă și accident vascular cerebral. Și rețineți – dacă suferiți de diabet, este foarte important pentru dumneavoastră să vă păstrați nivelul glicemiei în intervalul normal, pentru a funcționa corect. Ar trebui să mâncați sănătos și să utilizați diferite prescripții sau medicamente naturale pentru a ușura simptomele neplăcute. Și da, adăugați acest suc foarte sănătos în dieta sănătoasă.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 măr verde

2 tulpini de telina cu frunze

3 Mâncăruri de spanac

1 morcov

½ litru de apă

Directii:

Mai întâi spălați și coajați mărul verde și morcovul și scoateți semințele de pe măr. Apoi, trebuie să adăugați toate ingredientele într-un blender și să amestecați bine – asta este! Ar trebui să beți acest suc în fiecare zi! Și credeți-mă – veți fi uimiți de rezultate!

Asigurați-vă că mâncați o mulțime de legume și beți multă apă. Sperăm că veți găsi acest articol util și nu uitați să îl împărtășiți cu prietenii și familia. Mulțumesc și spor la mancat sanatos!