Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Acest ritual de ingrijire a pielii te va face sa arati cu 10 ani mai tanara – Incearca acum

Da, doamnelor și domnilor, în acest articol vă vom arăta sfaturi de îngrijire a pielii de 30 de secunde, care vă vor ajuta să arătați cu 10 ani mai tineri. Și este foarte simplu – trebuie doar să aruncați o privire la articolul de mai jos și să aflați mai multe despre asta!

Deci, dacă doriți ca pielea dvs. să arate proaspătă și tânără până la vârsta înaintată, există anumite obiceiuri pe care trebuie să le adoptați ca parte a rutinei de îngrijire a pielii de zi cu zi. Probabil vă pasă de piele și o hrăniți în fiecare zi, schimbați periodic perna, ștergeți telefonul smartphone înainte de al utiliza și multe alte lucruri care joacă un rol important în sănătatea pielii. Totuși, există multe alte lucruri pe care le puteți face pentru a vă face pielea moale și întinerită și vom împărtăși câteva dintre aceste trucurile de frumusețe în acest articol.

Experții spun că unul dintre cele mai grave lucruri pe care le puteți face pentru pielea dvs. este să vă culcați cu machiajul. Nu face asta – niciodată!

După ce ați curățat fața cu apă, ar trebui să-l masați ușor cu degetele. Aceasta va îmbunătăți circulația sângelui și va stimula mușchii feței, evitând apariția ridurilor.

Amintiți-vă – nu vă pop pimples; veți face lucrurile mai rău.

Încercați să vă țineți mâinile de pe fața dvs., dacă nu le spălați. Suntem constant expuși germenilor și bacteriilor și ne atingem de tot timpul când îi transferăm.

Urmați un regim alimentar sănătos, mâncați produse cu aspect de piele.

Păstrați cremele de ochi în frigider pentru a le menține la rece.

Notă: cuburile de gheață nu vă pot ajuta atunci când aveți cosuri.

Cel mai bun loc unde puteți găsi produse naturale de îngrijire a pielii este bucătăria proprie. Există o mulțime de produse pe care le puteți folosi din ulei de nucă de cocos, fulgi de ovăz și de zahăr pentru tratamente de ceai și ulei de măsline.

Amintiți-vă să vă curățați telefonul în mod frecvent, pentru a evita transferarea germenilor și a bacteriilor pe fața dumneavoastră.

Țineți prosoape separate pentru fața și părul.

Schimbă-ți fetele de pernă în fiecare săptămână.

Aplicați cu atenție produsele de păr, acestea pot deteriora pielea.

Dacă acneea începe să apară pe fața voastră din albastru, corpul dumneavoastră ar putea încerca să vă spună că ceva nu este în regulă. Ascultă asta!

Acest lucru este, de asemenea, foarte important – stați hidratat și beți multă apă!

Treceți la alimentele ecologice.

Îndepărtați celulele moarte ale pielii și exfoliați pielea în mod regulat – în fiecare zi.

Încercați să utilizați produse naturale de îngrijire a pielii. Cremele și măștile de față, foarte parfumate, conțin, de obicei, o cantitate de substanțe chimice care vă pot deteriora pielea și pot provoca iritații.