Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Acest remediu cu ulei de nuca de cocos si bicarbonat de sodiu te ajuta sa lupti cu problema acneei. Incearca si nu vei regreta

Acneea și exfolierea sunt două probleme ale pielii care afectează adesea femeile. În loc să cheltuiți foarte mulți bani pentru a cumpăra o varietate de creme și medicamente, puteți să vă creați propria cremă naturală. Aveți nevoie doar de ulei de nuca de cocos și de bicarbonat de sodiu, care, desigur, sunt ușor de obținut.

Spălați-vă fața cu cremă din ulei de nucă de cocos și bicarbont de sodiu și veți obține un rezultat șocant.

Spre deosebire de medicamentele chimice vândute în diferite magazine de produse cosmetice, uleiul de cocos și soda de copt nu au efecte secundare semnificative pentru pielea ta. De fapt, ele pot fi consumate astfel încât să aducă atât tratament extern cât și intern.

Când sunt amestecate, aceste două ingrediente sunt foarte eficiente pentru tratarea acneei, cicatricilor, îndepărtarea pielii moarte, înroșirea și curățarea uleiului.

Bicarbonatul de sodiu poate servi ca agent de lustruire pentru diverse scopuri casnice. Sucul de coacere poate fi de asemenea utilizat în scopuri cosmetice și soluții pentru acnee.

Dezechilibrul pH-ului pielii este un factor major de creștere a acneei și a lucrărilor de copt pentru a îmbunătăți pH-ul pielii, reducând în mod automat riscul de acnee.

Uleiul de cocos conține compuși antibacterieni care sunt de asemenea folositori pentru vindecarea umidității pielii.

Dacă este amestecat cu bicarbonat de sodiu, veți obține o cremă naturală foarte moale, care poate fi aplicată chiar și pe pielea cea mai sensibilă. Este foarte recomandat să folosiți uleiul de nucă de cocos tradițional umed măcinat.

Modul de preparare:

Dacă aveți piele sensibilă, se recomandă utilizarea unui raport 2: 1 cu 2 pentru uleiul de cocos și 1 pentru bicarbonatul de sodiu. Dacă nu aveți nicio problemă cu pielea sensibilă, utilizați un raport de 1:

1. Combinați ambele ingrediente până când obțineți o cremă.

Cum se utilizează:

Aplicați crema pe fața dumneavoastră într-o mișcare circulară. Masați-vă fața câteva minute și lăsați-o ca o mască. Pasul următor este spălarea feței cu apă caldă. Faceți acest lucru în mod regulat și veți obține un rezultat minunat.