Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

Cu totii ne dorim sa avem hainele albe si stralucitoare. Din fericire, cu ajutorul acestor 8 trucuri simple, acum este posibil. Despre ce este vorba

Aici sunt cele 8 moduri de a avea haine perfect albe:

1. Peroxid de hidrogen

Peroxidul de hidrogen este foarte benefic pentru curățarea zgârieturilor și tăieturilor. Se poate elimina, de asemenea, petele și vă oferă haine albe cu un aspect nou proaspăt!

Doar puneți ½ ceasca de peroxid de hidrogen în mașina dvs. de spălat înainte de a începe ciclul.

2. Puneți suc de lămâie în mașina de spălat

Sucul de lămâie vă poate ajuta să obțineți strălucirea albă pe haine. Doar puneti ½ ceasca de suc de lamaie in apa fierbinte si puneti hainele albe in interior.

Lăsați-i să stea 1 oră. În caz aveți timp, lăsați-le peste noapte. Dimineața, spălați-le .

3. Înmuiați în bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este, de asemenea, foarte benefic pentru albirea hainelor. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați 1 ceașcă de bicarbonat de sodiu cu 4 căni de apă.

Puneți hainele albe în soluție și lăsați-le să stea câteva ore. Apoi treceți prin ciclul de spălare obișnuit.

4. Puneți oțet alb în mașina dvs. de spălat

Probabil știi despre acest truc. Poate oferi rezultate incredibile. Doar asigurați-vă că utilizați oțet alb din distilat. Puneți ½ ceasca de oțet în ciclul de clătire și veți fi uimiți de rezultate!

5. Folosiți detergentul de spalat vasele

Deteregentul de spălat vase sunt foarte eficiente pentru eliminarea petelor. Deci, data viitoare când observați o pată pe cămașa dvs. albă, nu vă supărați, deoarece detergentul de spălat vase va avea grijă de ea.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți comprimatul în mașina dvs. de spălat. Pot să presupun că vă întrebați cum funcționează acest lucru, nu-i așa? Permiteți-mi să clarific acest lucru!

Deteregentul de spălat vase au agenți oxidanți care au capacitatea de a elimina petele de pe feluri de mâncare și de a vă ajuta să scapați de petele de pe hainele albe.

6. Soluție de albire pentru DIY

Această soluție este o altă metodă eficientă care vă va albi hainele. Pentru a o pregăti, veți avea nevoie de 1/2 cupa de borax, 1 cană de săpun pentru rufe, 1 cană de săpun pudră, apă caldă și 1 cupă de înălbitor.

Ar trebui să amestecați toate ingredientele și asta este. Soluția dvs. de albire este gata! Puneți hainele albe în soluție și lăsați-le să se înmoaie câteva ore.

Într-un caz aveți timp, lăsați-le peste noapte. Dimineața, spălați-le .

7. Lăsați-vă hainele pe soare

Cu toții știm cum părul devine mai blond când petrecem ore la soare la plajă. Deci, este la fel cu hainele noastre.

Uscați-vă hainele albe pe linia de haine. În acest caz, hainele tale vor deveni albe în mod natural.

8. Separați hainele

Este foarte important să vă separați hainele albe. Nu este recomandat să le puneți împreună cu alte haine, chiar și cele cu culoare deschisă, deoarece culoarea se va transfera la hainele albe, ceea ce va face să pară gri.