Sunt Sanatoasa

Sunt sanatoasa, hai si tu!

7 Moduri in care poti utiliza lamaia

Lămâia este ideală pentru sănătatea ta, deoarece detoxifică organismul, consolidează sistemul imunitar, ajută la reducerea greutății, curăță tractul urinar, reduce durerea de cap dacă pui câteva picături în cafeaua de dimineață și ce alte lucruri nu l-ai cunoscut este folosit ca ingredient în multe rețete, dar există și alte modalități foarte utile de ao folosi în viața de zi cu zi.

7 modalități utile și dovedite de a utiliza lamaie

Aplicând suc de lămâie proaspăt înainte de culcare, vă va face să străluciți. Folosind o discheta, aplicați sucul de lamaie pe fața dumneavoastră. Și dimineața veți observa rezultate incredibile, asigurați-vă că utilizați crema de față.

Poate lumina parul

Sucul de lamaie este, de asemenea, un preparat natural interesant pentru a spori culoarea părului și a face mai strălucitor ca niciodată. Pentru a face acest lucru, dizolvați 50 ml de suc proaspăt stors în 200 ml de apă și aplicați-l pe părul dumneavoastră. Acest truc va avea un efect mai mare dacă aplicați soluția pe păr cu puțin înainte de a ieși în lumina puternică a soarelui.

Îndepărtați petele de pe față

Aveți anumite probleme de piele, cum ar fi puncte negre, pete întunecate, pete de pigment, acnee etc., trebuie să știți că sucul de lamaie vă poate ajuta să le rezolvați. Nu trebuie să cumperi creme scumpe. Aplicați direct pe pete și lăsați-l să funcționeze timp de 15 minute, apoi se spală cu apă.

Evitați buzele crăpate

Dacă atmosfera este rece și nu aveți suficiente vitamine, aceasta poate provoca uscarea buzelor. Pentru a rezolva acest lucru, aplicați niște suc pe buze înainte de culcare pentru a crește hidratarea. Acest suc vă va elibera de celulele moarte, iar buzele tale vor fi moi și delicate.

Eliminați punctele negre

Lamaia este o excelenta sursa de vitamina C si minerale, cum ar fi calciu, potasiu si magneziu, care ajuta la tratarea acneei si a punctelor negre pe fata. Caracteristicile sale antifungice și antibacteriene vă vor ajuta să rezolvați problemele care vă deranjează în mod constant. Îndepărtați o minge de bumbac în sucul proaspăt stropit și aplicați-o în locuri cu cosuri.

Hrănește unghiile

Puteți să vă întăriți unghiile și să le reîmprospătați și să le lumineze culoarea dacă le păstrați timp de 10 minute scufundate în sucul lor.

Apoi, periați cu o soluție, care se va face cu aceeași cantitate de oțet alb și apă fierbinte. În cele din urmă, clătiți-vă unghiile foarte bine. Veți fi surprinși de rezultatele obținute.

Poate fi folosit ca deodorant

Tot ce trebuie să faceți este să luați o lămâie, să o tăiați la jumătate și să o ajustați sub piept, în locurile unde plasați de obicei antiperspirantele. Rezultatul va fi remarcabil. Nu vei transpira și subratul tau va fi curat, proaspăt, cu un parfum fructat.